Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To je tělo! Sexy David Beckham se svlékl do slipů. A bylo se na co dívat

21. srpna 2013 | 12:30

VIDEO: Idol tisíců žen, ikona mnoha mužů. Populární fotbalista David Beckham (38) snad vůbec nestárne. Dokázal to, když opět odhalil své mužné potetované tělo a jen v boxerkách si zapózoval pro novou reklamní kampaň. A svaly na něm doslova jen hrály.

Pohledný osmatřicetiletý fotbalista si je moc dobře vědom toho, že je zatraceně sexy. O jeho nepřekonatelném sexappealu hodně vypovídá i to, že byl loni prestižním magazínem Heat zvolen nejpřitažlivějším mužem světa. Porazil i hollwoodské krasavce Ryana Gosslinga a Brada Pitta.

"Nikdo si nezaslouží titul Nejpřitažlivější muž planety 2012 více než David Beckham. Má hodně – talent, styl, sexappeal, charisma. Ženy ho zbožňují, muži jím chtějí být, jsme nadšení, že je jedničkou naší ankety,“ prohlásila šéfredaktorka magazínu Heat.

David Beckham opět odhalil své mužné tělo
Autor: H&M/Instagram, Facebook, youtube.com

Jeho uhrančivý pohled dostává do kolen nejednu ženu. I to je zřejmě důvod, proč s ním na módních reklamních kampaních spolupracuje hned několik oděvních firem. A co jiného by měl David propagovat, než spodní prádlo. Právě v upnutých boxerkách totiž vynikne jeho svalnaté tělo nejlépe.

"David je skutečná ikona současnosti. Svět ho zná jako vynikajícího fotbalistu, ale jeho sláva daleko přesahuje prostor sportovního prostředí. Reprezentuje symbol moderní mužnosti. Je to sportovec, manžel a otec," opěvoval sportovce v jednom z rozhovorů i módní návrhář Giorgio Armani, který s Beckhamem také spolupracuje.