Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Poznáte ji? Takhle zestárla herečka Natalie Oriero ze seriálu Divoký anděl

Natalia Oriero ztratila sex appeal
14. srpna 2013 | 11:00

Pamatujete si na exotickou krásku Natali Oriero (36), která zazářila v televizním seriálu Divoký anděl? Jejím poznávacím znamením byla sexy piha nad horním rtem. Jenže během let se změnila téměř k nepoznání.

Zub času už ohlodal i tuhle krásnou uruguayskou zpěvačku a herečku. "Milagros "byste na ulici klidně přehlídli.

Seriál Divoký anděl (v originále Muñeca brava, 1999) se vysílal v sedmadvaceti zemích a zaručil Natalii celosvětovou slávu. Pokud si už nepamatujete, o čem slavný seriál byl, rádi vám jeho děj připomeneme.

Drzá služka

Její postava byla praštěná mladá dívka, která řekne vždy to, co si myslí a nebere si žádné servítky. V 18 odchází z pěstounského kláštera a pracovat jako služka do zámožné rodiny.

A co čert nechtěl! Tam se zamiluje do syna zámožného majitele a zároveň svého šéfa. Celý )milostný) příběh se odvíjí v celkem 270 dílech. A rávě díky tomu je Divoký anděl jedna z nejdelších telenovel v historii vůbec.

Megaúspěch a CD

Natalia ale dokázala z Divokého anděla vytěžil daleko víc, než jen herecký úspěch. K telenovele totiž nazpívala úvodní píseň, která se v té době stala obrovským hitem a díky tomu natočila sympatická brunetka několik CD a koncertovala dokonce i v České republice!

Oriero jste mohli vidět i v mnoha jiných seriálech: Kachorra, El Deseo, Sos mi vida a dalších.

Komerční sdělení

Je čas vrátit čas! Omládněte díky galvanické žehličce i Vy

Autor: ema