Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vévodkyně z Alby (87) na dovolené: Na nohou se neudrží, ale pivo si dá

5. srpna 2013 | 16:37

Dobře vychlazené pivo, grilovaná čerstvá ryba a opalovačka na pláži. Španělská miliardářka, Vévodkyně z Alby, jako už každoročně tráví prázdniny na jednom se španělských ostrovů. A jak je vidět, i přes svůj pokročilý věk si umí život vychutnat.

Sedmaosmdesátiletá vévodkyně, vlastním jménem Cayetana Fitz-James Stuart, letos chytá bronz na pláži španělského ostrova Ibiza. V černo-červeno-bílých květovaných bikinách si užívá sluníčka i zasloužené pohody.

K té samozřejmě nemůže chybět ani pár sklenic pořádně vychlazené cervezy (španělsky piva) a dobré jídlo. A protože vévodkyně jako ostatně každá žena dbá na štíhlou linii, musí pak všechny ty kalorie vyplavat.

Jenže i když je vévodkyně duší stále mladá, tělo už jí bohužel neslouží tak, jak by si přála. Bez pomoci dobře placených opatrovnic se tak bohužel neobejde.

Sedmaosmdesátiletá vévodkyně se bez opory neobejde. Může za to věk nebo přemíra piva?
Autor: profimedia.cz

Kdysi bývala skutečně překrásná. Odmítla dokonce pózovat samotnému Picassovi, který o její portrétování usiloval. Má víc titulů než královna a jako jedna z mála mohla mluvit vévodkyni z Cambridge do výběru jejích svatebních šatů.1035499:gallery:true:true

Přesto je ve své zemi známá spíš svými nezkrotnými bílými vlasy, úžasným smyslem pro módu a vztahy se "zajíčky". Předloni se ale tahle divoška konečně "usadila". Zřejmě pochopila, že ani ona nemládne.

Nejbohatší žena Španělska tenkrát šokovala svět svojí svatbou s o pětadvacet let mladším státním úředníkem Alfonsem Diezem Carabantesem (62). Oženila se s ním i přes protesty svých dětí, které měly strach, že přijdou o dědictví.