Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Poznáte nenalíčenou zpěvačku? Jindy se topí v tunách make-upu

24. července 2013 | 13:35

Extravagance ji přestala bavit. Slavná zpěvačka dala na internet fotku, kde je absolutně bez make-upu a její fanoušci šílí. Nevěří svým vlastním očím. Kdo to je? Nestalo se jí něco?

Málokdo by v nenápadné, nenalíčené, nezdravě bílé tváři hledal právě Lady Gagu. Všichni ji totiž znají s výrazným make-upem, kterým je pověstná. Navíc se jí i na hlavě neustále střídají jiné kreace, střihy i barvy, ve kterých si zrovna libuje.

Maso, bradavky i rozkrok

Několikrát šokovala nejen své fanoušky, ale i širokou veřejnost. Legendární se stalo její vystoupení v kostýmu ze syrového hovězího masa.

Nebojí se na veřejnosti ukazovat bradavky a občas si vezme krátký, nebo tak vykrojený model, že ukáže i ty nejintimnější partie. A nikdy si z toho nic nedělá.

Šílená Gaga

Vidět jste ji mohli v kostýmu sprosté jeptišky, v obřích neoprenových šatech, ve kterých se jen tak tak vměstnala do auta, nebo v modelech, o kterých jste si mohli myslet, že je mohl ušít leda tak úplně opilý návrhář.

Gaga v šatech z hovězího masa
Autor: Profimedia.cz

Stárne?

Jenže Gaga obrátila. Na veřejnosti se čím dál tím víc začíná objevovat jako pravá dáma. Jsou tedy její podivné kreace hodné mimozemské bytosti, minulostí? Nebo jde jen o nějaký chvilkový zkrat?

V momentě kdy poslala na internet fotku s tmavými vlasy, vystouplými lícními kostmi a nevýrazným obočím, všechny zaskočila. Co se stalo s extravagantní Lady Gagou? Jde do sebe? Stárne? A nebo se prostě uklidnila? To ukáže až čas.

Autor: ema