Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nevěrná Agáta! Prachař ji načapal ve vaně se sousedem

17. června 2013 | 11:48

Manželé jsou jen pár týdnů a už si na vlastní kůži vyzkoušeli, jaké je to přistihnout toho druhého s někým jiným. Polonahá Agáta Hanychová (28) totiž dováděla ve vaně s pohledným kulturistou a Jakub Prachař (29) zase sváděl krásku v kuchyni.

Vše se naštěstí odehrálo jen před objektivy kamer. Novomanželé se spolu sešli v největším koupelnovém centru při natáčení reklamních spotů pro společnost, která prodává koupelny a kuchyně.

V nich vystupují jako zhrzení partneři, kteří svůj protějšek přistihli v nepříjemné situaci. Jakub "exceluje" v kuchyni a Agáta je inflagranti přistižena v koupelně.

"My to máme hezky rozdělené, já se ráda sprchuju a Jakub hodně rád a dobře vaří, takže jsme v rolích naprosto věrohodní," volala z koupelny Agáta.

Agáta v kuchyni vypadala nebezpečně...
Autor: SIKO Koupelny
Právě scéna, kdy je Agáta přistižena Jakubem ve vaně se sousedem, kterého hraje absolutní mistr světa v kulturistice Jindřich Michálek, byla nejdramatičtějším momentem celého natáčení.

"Nabídka natočit krátkou reklamu, ve které můžu být alespoň na malou chvíli ve vaně s Agátou, i když za dohledu jejího manžela, by určitě byla pro většinu mužů lákavá. To štěstí potkalo mě a na tohle natáčení mám senzační vzpomínky," vyprávěl potom Jindra.

Obrovský smysl pro detail a nároky na herce má režisér Petr Jákl (vlevo), každý záběr sice nechal mnohokrát opakovat, ale vždy našel nějakou drobnost, která se mu nezdála, nebo dostal další nápad, jak spot vylepšit.
Autor: SIKO Koupelny
Režie spotů se ujal režisér Petr Jákl, který má obrovský smysl pro detail a vysoké nároky na herce. Kdo si myslel, že vše bude natočeno během chvíle, byl na omylu. Natáčení začalo hned po uzavření prodejny a končilo až s příchodem prvních zákazníků.

"Natáčení bylo zábavné i přesto, že se za večer natočilo minimálně 350 klapek. Po každé klapce na mě Petr zavolal, že je to super. To už jsem doufala, že je hotovo, ale vzápětí se ozvalo: Prosím ještě jednou. Museli jsme být všichni hodně pokorní a trpěliví," dodala Agáta.

Režisér totiž vždy našel nějakou drobnost, která se mu nezdála, nebo dostal další nápad, jak spot vylepšit. Tak i nepřímo vyhlásil soutěž, kdo z protagonistů zaznamená více klapek a tím Agátu a Jakuba pošťuchoval. Těsně zvítězil Jakub, který několikasekundovou scénu opakoval šestapadesátkrát. Klobouk dolů před jeho trpělivostí a kreativitou.