Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podívejte, jak se Heidi Klum vysmívá anorexii

28. května 2013 | 12:00

Devětatřicetiletá supermodelka Heidi Klum se objevuje většinou na sexy, vyzývavých fotkách a vždy s dokonalým úsměvem. Teď ale svět oblétla její fotka s dalšími modelkami, kde se neuvěřitelně šklebí. Proč?

Svůj nesouhlas s vychrtlými a nezdravě vyhublými modelkami vyjádřila Heidi Klum s finalistkami své vlastní soutěže Německo hledá topmodelku. Nádherné ženy pitvořily své obličeje jen proto, aby vypadaly, že mají nezdravě propadlé tváře.

Čokoládový protest

Na protest si před fotoaparáty všudypřítomných papparazi přinesly obrovský čokoládový dort a fotily se s ním. Některé modelky dokonce došly tak daleko, že dort i ochutnaly!

Hubne sexem!

Heidi, která se stále odmítá rozvést se svým manželem, zpěvákem Sealem, momentálně randí se svým bodyguardem Martinem. A v čem tkví tajemství její krásné postavy? To byste do ní neřekli!

Heidi Klum s dětmi a bodyguardem Martinem, který se stal jejím milencem
Autor: profimedia.cz

Temperamentní ďáblík

"Někteří lidé v posteli pořád experimentují, zkoušejí stále nové věci. Jiní jsou spíše nudní. Pokud jste při milování divocí a nespoutaní, přenesete to i na toho druhého. Je dobré vědět, že se ve vás skrývá temperamentní ďáblík, který občas umí ukázat své růžky," prozradila Heidi v otevřeném rozhovoru pro časopis Marie Claire.

Autor: ema