Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Neuvěřitelné proměny celebrit: Poznali byste je?

Tyhle slavné dámy se během pár let změnily k nepoznání.
6. května 2013 | 07:00

Změna je život. To si nejspíš řekly i známé ženy, které proměnily svou image od základu. Kterým z nich léta či plastická chirurgie přidaly na kráse a které z nich podlehly zubu času nebo divokému životnímu stylu? Posuďte sami!

Cher (66)

Plastiky? Proč ne

Zpěvačka s indiánskými předky za svou kariéru prošla mnoha méně i více povedenými proměnami - a nestydí se za ně. Svou první plastiku nosu prý prodělala poté, co poprvé spatřila svou tvář na televizní obrazovce.

Přiznává také, že si nechala narovnat zuby a zvětšit ňadra. Spekuluje se i o upravené čelisti a lícních kostech. Otázkou zůstává, jestli přirozená mladičká Cher nevypadala lépe než dnešní plastová figurína.

...
Autor: ČTK, profimedia.cz

Julia Roberts (45)

Krásná díky lásce

To o sobě aspoň sama herečka tvrdí. "Mám dobré geny a můj manžel mě hodně líbá a objímá," prozradila novinářům. To, že by prodělala plastickou operaci nosu nebo že by za jejím úžasně mladistvým vzhledem byl botox, jednoznačně odmítá. Co myslíte?

...
Autor: profimedia.cz

Lil' Kim (38)

Jako z umělé hmoty

Extravagantní rapperka se vehementně brání názoru, že její vizáž je produktem chirurgů. Na první pohled má ale plnější rty i dekolt, zato drobnější nos. K ideálu má ovšem tahle pokračovatelka Michaela Jacksona daleko...

...
Autor: profimedia.cz

Nicole Kidman (45)

Zraje do krásy

Z hezké, ale vcelku průměrné holky odvedle se stala hollywoodská diva, jak má být, a její věk by jí tipoval málokdo. Plastikám se přitom Australanka dosud vyhýbá. Vyzkoušela prý jen botox, ale vadilo jí, že jako herečka po něm nemůže dobře vyjadřovat emoce.

...
Autor: profimedia.cz

Lindsay Lohan (26)

Sama sobě obětí

Z kdysi pohledné modelky a herečky se naopak stala vyžilá "baráčnice". Nepomohlo jí ani to, že si odbarvila vlasy na blond, ani údajná výplň rtů. Její alkoholové a drogové úlety, pobyty ve vazbě a život plný skandálů se bohužel podepsaly na její tváři i postavě.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab