Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mami, takhle se usměj! Harper trápí, že se máma Victorie mračí

3. května 2013 | 12:56

Maminka čtyř dětí vzala to nejmladší, téměř dvouletou Harper na výlet do Francie. Malá holčička se moc dobře bavila a smála se. Snažila se to snad svojí maminku taky naučit?

Pro děti jsou narozeniny nejzajímavější část roku vůbec. A tak se není čemu divit, že byla roztomilá holčička tak nadšená.

S maminkou totiž vyrazily do Paříže, kam jely popřát tátovi Davidovi k jeho osmatřicátým narozeninám. Harper se otáčela za každým, kdo kolem ní prošel a na všechny se roztomile zubila. 

To ovšem přísně se tvářící Victorii vůbec nezajímalo. Jako vždy držela pevně semknuté rty. Ani náznak úsměvu. Není to už trochu moc?

Malá Harper se kdysi vůbec neuměla smát. Už se to ale naučila. Ale od koho?
Autor: profimedia.cz

Malá, ale dokonalá

I přesto, že mladá dáma módě moc nerozumí, měla dokonalý outfit. Úzké skinny jeansy doplňovaly mini roztomilé manšetrové balerínky. Holčičce také moc slušela bílá bavlněná košile.

Úsměv? Vzácný doplněk

Její maminka jí zdatně sekundovala v poněkud elegantnějším stylu. Dlouhá, neobvyklá černá vesta končila u kolen a i netradiční kalhoty velbloudí barvy Victorii moc slušely. Samozřejmě ani tentokrát se neobešla bez jehlových podpatků a velkých slunečních brýlí. A samozřejmě bez úsměvu.

Autor: ema