Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Narozeninový souboj: Aňa Geislerová (37) vs. Victoria Beckham (39)

Jak dopadne fiktivní soutěž mezi dvěma kráskami?
17. dubna 2013 | 15:00

Obě mají dnes narozeniny, obě jsou třicátnice, obě jsou krásné, stylové a úspěšné. Rozhodli jsme se jejich životní jubilea oslavit tím, že zjistíme, která je krásnější, stylovější a úspěšnější. Souboj může začít!

KARIÉRA: 1:1

První kolo je vyrovnané. Anina hvězda stoupá už od začátku 90. let, kdy ji objevili režiséři Filip Renč a Jan Hřebejk. Od té doby stihla posbírat řadu ocenění včetně pěti Českých lvů, mimo jiné za filmy Želary a Kráska v nesnázích.

I Victoria se proslavila v 90. letech díky skupině Spice Girls, ale na vrcholu kariéry je nejspíš právě teď. Slaví úspěchy jako módní návrhářka, objevuje se v prestižních časopisech a vydělává miliony.

...
Autor: profimedia.cz

RODINA: 0:1

Victoria tvoří s manželem Davidem až podezřele harmonický pár už 13 let. S potomky Brooklynem, Romeem, Cruzem a Harper se rádi nechají vyfotit na dětském hřišti i na červeném koberci. Na první pohled idyla.

Aňa, která se před osmi lety vdala za režiséra Zdeňka Janáčka, naopak poslední dobou čelí obviněním z nevěry i dohadům o tom, že čeká dítě s miliardářem Martinem Shenarem. O děti Bruna Fidelia a Stellu Ginger se ale stará vzorně.

...
Autor: profimedia.cz, archiv Blesku

TALENT 1:0

V této kategorii s přehledem vítězí Aňa. Ta je bezesporu jednou z nejlepších českých hereček současnosti. Navíc dobře ví, že ke skvělému herectví nestačí jen hezká tvář, a nebojí se překračovat vlastní limity.

O Posh se naopak říká, že nikdy neuměla zpívat ani tančit a ve Spice Girls byla vlastně jen do počtu. Ani její výkon v reality show o jejím životě nebyl přesvědčivý. Cit pro módu se jí ovšem musí nechat...

...
Autor: profimedia.cz

MÓDA A STYL: 1:1

Victoria má vlastní značku a své kolekce prezentuje na newyorském týdnu módy, zatímco Aňa navrhuje "jen" pro českou firmu Pietro Filipi. Módními ikonami jsou ale rozhodně obě milovnice minimalistického oblékání.

...
Autor: profimedia.cz, archiv Pietro Filipi

KONEČNÝ VÝSLEDEK: 2:2

Oslavenkyním gratulujeme! Výhru v těsném souboji si zaslouží obě. Nebo ne? Napište nám do diskuse, která z nich je vaší "vítězkou" nebo ji považujete za svou inspiraci.

Autor: mab