Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Láska hory přenáší: Tohle jsou nejpodivnější slavné páry!

19. března 2013 | 14:30

Každý z nás zná nějaký ten pár, který naplňuje okolí údivem. Ať už je to kvůli rozdílu ve věku, v kráse nebo třeba kvůli zvláštním okolnostem, které je daly dohromady. Naši šestici bizarních dvojic ale asi nikdo nepřekoná!

Woody Allen a Soon-Yi Previn

Na vztahu 77letého režiséra a 42leté Korejky by nebylo nic zvláštního... Kdyby ovšem Soon-Yi nebyla adoptivní dcerou Woodyho exmanželky, herečky Mii Farrow.

A kdyby si spolu nezačali ještě v době, kdy byl Woody nevlastním tatínkem mladičké Soon-Yi. Oficiálně jsou spolu od roku 1992, v roce 1997 se vzali v Benátkách a později sami adoptovali dvě děti.

Woody Allen a jeho choť Soon-Yi.
Autor: profimedia.cz

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy s dcerou.
Autor: profimedia.cz

Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy

Koho by napadlo, že si k sobě najdou cestu právě tihle dva - bývalá dětská hvězda Mary-Kate (26) a bratr Nicolase Sarkozyho, rozvedený bankéř Olivier (43).

Přestože "Olsenka" má věkem blíže k jeho dceři, zdá se, že Monsieur Sarkozy si vztah s blonďatou herečkou užívá.

Sanele Masilela a Helen

Osmiletý Jihoafričan se nedávno stal nejmladším ženichem na světě, a tím pádem i miláčkem novinářů. Novomanželka Helen (61) byla sice už vdanou matkou pěti dětí, to ale svatbě nezabránilo. Šlo totiž pouze o symbolický obřad, který měl uspokojit duchy předků.

Sanele Masilela a jeho žena Helen.
Autor: profimedia.cz

Sophie Dahl a Jamie Cullum

Britská modelka Sophie (35) má krásy na rozdávání a 180 centimetrů výšky. Jazzový zpěvák Jamie (33) je tak trochu skřítek a měří pouhých 163 cm.

Na pohled legrační páreček - ale hlavní je, že to manželskému páru klape! Dokonce spolu čekají už druhé miminko.

Nicole Alexander a Shaquille O'Neal

Tihle slavní snoubenci se údajně nedávno rozešli - a to je škoda! Basketballová legenda a hvězdička z reality show tvořili překvapivě roztomilý pár.

Ramenatý Shaquille (39) je totiž vysoký 216 cm, zatímco drobná Nicole (28) jen 157. Zajímalo by nás, jak by vypadaly jejich děti!

Shaquille O'Neal a Nicole Alexander.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab