Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěříte: Z těchto strašáků jsou dnes módní ikony!

27. února 2013 | 06:00

Věřte nevěte, i vkus se dá naučit. Důkazem jsou celebrity, které díky své slávě prošly fascinující proměnou: z děvčat bez smyslu pro módu se staly dámy, které svým stylem ovlivňují celý svět. Podívejte se, jak se měnily!

Beyoncé Knowles

Pamatujete na dobu, kdy byla ještě členkou Destiny's Child? Oblékala se tehdy podle hesla "méně je více" a své pseudo-sexy modely doplňovala i takovými úlety, jako jsou naplétané copánky s melírem.

Dnes je z Beyoncé sólová zpěvačka, matka a také legenda, která dokáže svým kouzlem rozzářit davy, ať už je oblečená v jakémkoli modelu. Ovšem ty její nejsou jakékoli: jsou pečlivě vybrané, rafinovaně svůdné a hlavně stylové.

...
Autor: profimedia.cz, Reuters

Kelly Osbourne

Slavnou dceru znal svět už jako teenagerku díky reality show The Osbournes. Všichni jsme tehdy mohli sledovat její experimenty v oblékání, ze kterých by jeden měl noční můry. Dnes je vzorem elegance - jen barevné vlasy jí zůstaly.

...
Autor: profimedia.cz, Reuters

Jessica Alba

Vzpomínáte na její začátky? Krásná herečka se oblékala jako holka z ghetta - a ne zrovna ta nejvkusnější. Pod dohledem paparazzi se ale naučila, že hvězdy styl zanedbávat nesmějí. Dnes má ikonickou image v malíčku.

...
Autor: profimedia.cz

Kirsten Dunst

Dětská hvězda s módou dlouho bojovala, vrstvila nevrstvitelné a míchala nesmíchatelné. Díky stylistům se ale naučila, že v jednoduchosti je krása. její devízou se staly jednobarevné šaty a zářivá rtěnka.

...
Autor: profimedia.cz

Keira Knightley

I tahle kráska potřebovala pomoc stylistů. Z holky od vedle, která klidně vyrazí ven s mastnými vlasy, v ošlapaných botách a nepadnoucích svršcích, je teď hollywoodská diva, jež nás na červeném koberci dostává do kolen.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab