Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejošklivější celebrita? Podle Britů je to Kristen Stewart!

25. února 2013 | 10:00

Považujete Kristen Stewart, Kirsten Dunst nebo třeba Lucy Liu za sex-symboly? Britští muži nejspíš ne. V anketě o nejméně přitažlivou ženskou celebritu hlasovali i pro tyto tři herečky. Kdo další se umístil v první desítce?

Žebříček, který svými hlasy sestavili návštěvníci serveru MenKind.co.uk nás docela překvapil. Mluvčí webu ale prohlásil, že výsledky vyznívají pro většinu žen velmi dobře:

"Náš průzkum přinesl fascinující pohled do myslí britských mužů. Ukazuje se, že víc než vyzáblé ledové královny se jim líbí ženy s křivkami a širokým úsměvem."

Je pravda, že věčně zamračená filmová upírka Kristen Stewart (22) může vyvolávat antipatie, ale že ji pánové označí za nejméně sexy hvězdu? Na to bychom si určitě nevsadili.

V závěsu za ní se objevuje "Carrie" Sarah Jessica Parker (47), na třetím místě pak Lindsay Lohan (26), která si bronz zasloužila nejspíš skandály a vyžilým vzhledem. Zcela nečekaně pak následují Denise Richards (38) a Kirsten Dunst (30).

Do první desítky to dotáhly i Mischa Barton, Hilary Swank, Lucy Liu, Tilda Swinton a Uma Thurman. Přestáváme ztrácet naději, že mužům někdy porozumíme!

Žebříček nicméně opravdu naznačuje, že velmi štíhlé ženy naše protějšky často za atraktivní nepovažují. Sympatické jim patrně nejsou ani "pařičky" typu Lohan nebo Barton a ženy s mužskými rysy jako SJP, Tilda Swinton nebo Uma Thurman.

Autor: mab