Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smutné: Slavné ženy, které zničily deprese, alkohol či drogy!

  • 29. dubna 2014 | 13:30

    Úspěch, sláva, bohatství a následné pády z výsluní jdou bohužel často ruku v ruce i s temnější stránkou života. Střídání nálad a nemocná duše pak mívají smutné konce. Přečtěte si příběhy krásných žen, jejichž život skončil stejně jako ten Ivety Bartošové. Předčasnou smrtí.

  • Amy Winehouse (†27)

    Ve videoklipu Rehab.
    Autor: YouTube
    Londýnská zpěvačka, kterou její fanoušci milovali a stále milují za příjemně hluboký hlas, drzý projev a hity jako Rehab nebo You Know I'm No Good, byla známá také svými skandály.

    A sklonem k užívání návykových látek. To, co ji nakonec zabilo, bylo ovšem pití. Zemřela na otravu alkoholem v červenci roku 2011 po noci, kterou strávila sledováním vlastních videoklipů s lahví vodky v ruce. Toxikologické výsledky ukázaly, že zpěvačka měla v krvi skoro čtyři promile!

    Odborníci se shodují, že spíš než samotné zneužívání drog ji zničilo to, jak rychle střídala období divokých večírků a drsných detoxů.

  • Whitney Houston (†48)

    Ve videoklipu I Wanna Dance With Somebody.
    Autor: YouTube
    Před více než dvěma roky nás opustila další legendární zpěvačka. Hvězda filmu Osobní strážce a interpretka popových pecek typu I Will Always Love You nebo I Wanna Dance With Somebody si tehdy namíchala koktejl z alkoholu a léků na předpis. Užívala totiž Xanax. Lék, který se užívá ke zmírnění depresí a pocitů úzkosti. V kombinaci s alkoholem zřejmě způsobil, že zpěvačka usnula ve vaně a utopila se.
  • Marilyn Monroe (†36)

    Ve filmu Páni mají raději blondýnky.
    Autor: YouTube
    Americká sexbomba proslula svými křivkami, komediálními rolemi i aférami se slavnými muži včetně prezidenta Johna F. Kennedyho. Krásná, ale neurotická herečka byla po většinu dospělého života závislá na barbiturátech, které zapíjela alkoholem. Tenhle koktejl byl pravděpodobně i příčinou její smrti. V roce 1962 ve svém losangeleském bytě.
  • Brittany Murphy (†32)

    Brittany Murphy (1977-2009)
    Autor: profimedia.cz
    Americkou modelku, zpěvačku a především herečku možná znáte z filmů Šňup, 8 Mile nebo Sin City. Blondýnka zemřela v roce 2009 na kombinaci zápalu plic a předávkování drogami. Zajímavé je, že v její krvi byly nalezeny pouze amfetaminy, které se dají sehnat legálně.
  • Anna Nicole Smith (†39)

    Anna Nicole Smith (1967-2007)
    Autor: profimedia.cz
    Také tahle svůdná modelka a playmate se předávkovala léky na předpis. Texaská rodačka a milovnice bohatých mužů byla ovšem známá i jako královna večírků a podle známých nepohrdla žádným dobrodružstvím. Legální, nelegální? Na tom nezáleželo.
  • Janis Joplin (†27)

    Janis Joplin (1943-1970)
    Autor: profimedia.cz
    Také neuvěřitelně talentovanému idolu generace Woodstocku se staly drogy osudnými. Zpěvačka, kterou proslavily bluesové singly jako Cry Baby a Piece Of My Heart, se předávkovala heroinem v jednom kalifornském hotelu.

Autor: mab, lena
Diskuse ke článku
.