Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! Drobný nazve Sypala volem!

Budou v dnešním dílu VIP Prostřeno padat urážky?
14. února 2013 | 06:00

Herec Jaroslav Sypal vsadil na zajímavé a příjemné prostředí Duchcova, spojeného s posledními roky slavného svůdníka Giacoma Casanovy, a stylový zámecký jídelníček. Poslední hostitel Milan Drobný zase na rustikální prostotu myslivecké chaty. Kdo vyhraje?

Svůdný Jaroslav Sypal

„Těším se, protože to je starej nervák, takže jsem zvědavej, jak ponese tíhu toho večera,“ říká trochu zlomyslně kolega Ladislav Županič, který z vlastní zkušenosti ví, že vaření není nic lehkého. Prý se už těší na klasický zelný salát, který je sice koupený, ale hostitel slibuje, že je výtečný… „Jestli to bude salát k sladkýmu jídlu, tak je vůl,“ vnímá to opačně zpěvák Milan Drobný. Změní nakonec názor?

„Giacomo Casanova byl velký svůdník, tak doufám, že i to jídlo bude svůdný,“ říká milovnice historie Saskia Burešová. „To byl velký kanec, v tom jídle bude něco na potenci,“ žertuje zpěvák, který si žádné servítky nebere. Hladoví tentokrát herci určitě nebudou…

Zklamaná Saskia

„Jak znám Milana, to je velký žertéř, tak to bude něco neobvyklého,“ představuje si Saskia Burešová poslední večírek u zpěváka Milana Drobného. „Není to žádný troškař, očekávám aspoň pět chodů,“ maluje si hostinu půvabná dáma.

Všudypřítomné trofeje nedělají moc dobře ani tomuto milovníkovi zvířat. „Mrtvolky na stěnách nemusím a pořád jsem měl dojem restaurace z padesátých, šedesátých let,“ říká i Ladislav Županič. Hlavní je ale jídlo.

Nevšední chuť dezertu

Hostitel se dme pýchou a upřímně se raduje. Inu sportovec – soutěživý typ. A čím své hosty pobaví? „Bylo jasné, že musí něco zazpívat, protože zpívá dlouho a dobře,“ nepřekvapí zvolená zábava „napříč žánry“ Saskii ani ostatní. Překvapí ji nevšední chuť dezertu? Kdo uhádne, co se vařilo v mléce na vanilkový krém? A kdo dostane nejvíc bodů a pojede na zájezd k moři? Dozvíte se ve čtvrtek ve 20:15 na Prima Family!

Autor: ema