Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Harper Beckham (1) už má dvojnici! Batole vydělává statisíce

25. ledna 2013 | 06:00

Stejně buclaté tváře, podobně vykrojené rty, totožná délka i barva vlasů. Jen oči má malá Freya (2) na rozdíl od Harper modré. Díky podobnosti se slavnou dcerou manželů Beckhamových se stala nejmladší dvojnicí celebrity na světě.

Svoji profesionální kariéru odstartovala dvouletá Freya Clutten poté, co rodina, přátelé i lidé na ulici stále častěji poukazovali na její neuvěřitelnou podobnost s dcerou populární módní ikony a slavného fotbalisty.

Výsledkem byl podpis smlouvy s prestižní agenturou, která zastupuje dabléry známých osobností. "Je to opravdu vzrušující! Dceři bylo jen pár měsíců, když lidé začali říkat, jak moc se podobá malé Harper Beckham," prozradila teď pyšná šestačtyřicetiletá matka Lisa Clutten médiím.

Kosmetička Lisa, která již dříve přihlašovala dcerku do "miminkovských" soutěží krásy, je na její úspěch opravdu hrdá. Freya podle ní jakoby slavné Harper z oka vypadla. "Myslím, že jediný skutečný rozdíl mezi nimi je, že Freya má modré oči a Harper hnědé," prohlašuje.

"Je moc mladá na to, aby skutečně pochopila, co se kolem ní děje. Ale když vidí fotku Harper v časopisech, které jsem koupila, ukazuje na ni a říká 'Harper, já'. Je to opravdu roztomilé," dodává Lisa.

Lisa Clutten (46) bez zaváhání upsala svou dceru profesionální agentuře.
Autor: profimedia.cz
"Já bohužel jako Victoria Beckham nevypadám. Mám čtyři děti, a to je asi jediná podobnost. Nechceme dceru oblékat do značkového oblečení, ale vždy jsme chtěli, aby vypadala co nejlépe," tvrdí Lisa.

V loňském roce Freya, která má ještě starší sestru Natalii (26), vyhrála dokonce tři dětské soutěže krásy. Na úspěšnou sestřičku jsou hrdí i její dva bráškové, Bradley (12) a Bailey (6), kteří se loni také zúčastňovali podobných soutěžích.

Freya se svými bratry Bradleym (12) a Baileym (6). I je matka přihlašovala do různých soutěží a konkurzů.
Autor: profimedia.cz
Lisa tvrdí, že poprvé poslala své chlapce na módní molo před rokem. Tenkrát ji zastavil agent modelingové agentury, když byla nakupovat s mladším synem Baileym. Manžel Julian (49), který je tesař, pak poslal fotky kluků do další agentuty a ti byli pozváni na konkurz.

Starší Bradley se však nyní přehlídek vzdal, dává totiž přednost fotbalu. Ale Bailey se zapsal do kurzu herectví, aby mohl v budoucnu uspět v oblasti divadelního umění.