Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejošklivější prsa šoubyznysu: Tyhle plastiky se prostě nepovedly!

14. ledna 2013 | 08:30

Nesouměrná ňadra, zpackané plastiky, nepřirozené silikony. Chirurgové, a někdy i sama příroda, se na přednostech mnoha českých i světových celebrit skutečně vyřádili.

Většina českých hvězd své přednosti na odiv příliš nevystavuje. A ty které ano, mají ňadra obvykle téměř dokonalá. Ať už díky přírodě, šikovným rukám českých plastických chirurgů či tvarujícímu a objem zvětšujícímu prádlu.

I u nás se však najdou výjimky. Silikonové krásky, které jsou přesvědčené o tom, že rozpůlený meloun na kostnatém hrudníčku je neodolatelný a sexy. Tyhle "airbagy" však mohou být praktické snad jen ve výprodejové tlačenici nebo v kotli na koncertu některé z populárních hvězd. Volný prostor před vámi je totiž zaručen!

Balony missky Julie Zugarové
Autor: Pavel Machan, Martin Mithofer, Ladislav Křivan, archiv Blesk
Prvenství si zaslouženě odnáší finalistka České miss 2009, Julie Zugarovová (26). Ta se po dvou plastických operacích dopracovala až k vnadům velikosti šest. Plastičtí chirurgové jí totiž voperovali implantáty o velikosti neuvěřitelných 830 mililitrů! To je samo o sobě dosti šílené. Ale ještě šílenější je, že si tahle svá megaprsa pojmenovala. „Má ňadra se jmenují Julie a Nella,“ tvrdí útlá černovlasá, která je přesvědčená o tom, že její obří prsa jsou vkusná a prý vůbec nepůsobí vulgárním dojmem.

Dominika Mesarošová a jejjí přetékající poprsí
Autor: Marek Pátek
Na paty jí šlape sexbomba Dominika Mesárošová (27), která se pyšní bujnými silikonovými pětkami. Poslední operaci modelka absolvovala v roce 2008, kdy si v srpnu nechala už jednou zvětšovaná prsa "přifouknout" o dvě velikosti na číslo pět. Jak tehdy přiznala, udělala to hlavně kvůli sobě. Doufala, že větší poprsí jí přinese více zakázek. A nemýlila se. Teď však uvažuje o dalším zvětšení. Z "trůnu" jí totiž sesadila právě "misska" Zugarová.

V galerii pod hlavní fotografií se můžete podívat, ke kterým českým herečkám nebyla příroda příliš štědrá. Svá ňadra před kamerou odhalila například Bára Munzarová, Daniela Kolářová, Míša Maurerová a další.

Tori by si asi měla naplánovat další konzultaci s plastickým chirurgem
Autor: Profimedia.cz
Snad nejošklivější prsa světového šoubyznysu má herečka Tori Spelling (39), která se proslavila jako Donna v seriálu Beverly Hills 90210. Ta podstoupila plastiku už ve dvaceti letech. Toužila si splnit svůj sen. Stát se sexbombou s plným poprsím. Operoval ji však zřejmě nějaký břídil. Její prsa totiž vypadají jak splasklé měchy. A její hrudník "zdobí" nehezká prohlubeň. Ani po několika opravách není její dekolt perfektní. Bohužel Tori místo toho, aby zpackané poprsí zakrývala, hrdě ho všude ukazuje...