Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle je ex-playmate? Dnes je oplácaná a cpe se zmrzlinou!

13. ledna 2013 | 07:00

Josie Goldberg (29) byla nafocena v Miami na pláži, kde si užívá moře, tepla a sluníčka. Ale řekli byste, že tato oplácaná blondýna kdysi fotila sexy hambaté fotky?

Josiiny bikiny měly co dělat, aby její kypré křivky udržely na místě. Možná se trochu přecenila a měly by si koupit o číslo větší plavky.

To ale bývalou playmate a hvězdu reality show vůbec netrápilo, spíš  naopak. Vesele si olizovala zmrzlinu a rozdávala úsměvy a rozhovory na všechny strany.

Oplácaná ale spokojená

Vždycky bojovalo se svou váhou, ale nakonec se rozhodla nechat to na osudu. Sama říká, že je se svou postavou spokojená a proto svoje sexy bikiny nosí hrdě a sebevědomě. Zlato-černý plavkový úbor spojoval s horní polovinou jen černý průsvitný kus látky.

Josie Goldberg si ze své postavy nic nedělá. Ráda se předvádí v bikinách a na zmrzlinu nedá dopustit.
Autor: facebook.com

Playboy Girl

Josie Goldberg se vůbec nestydí. A jelikož je to bývalá Playboy Girl, které po internetu kolují stovky nahých fotech, není se ani čemu divit.

Ráda se ale ukazuje i oblečená!Mohli jste ji zaregistrovat například v americké verzi Farmář hledá ženu, nebo Nevěsta pro milionáře.

My Josie obdivujeme. Netrápí se dietami, dá si, na co má zrovna chuť a díky svému milému úsměvu na tváři vypadá stále skvěle a pozitivně!

Autor: ema