Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jen jedna z nich je Angelina! Poznáte ji?

11. ledna 2013 | 14:00

Víte, co je nejnovější hit Internetu? Dvojnice Angeliny Jolie! Nejen jedna, ale dokonce dvě. Tipněte si, která ze tří krásných žen na fotce je skutečná hollywodská hvězda...

Profesionální dvojnice Lina Sands

"Kdybych se neživila jako dvojnice, prodala bych vlasy," vtipkuje občas nejúspěšnější dvojnice Angeliny, španělská herečka a modelka Lina Sands.

Díky husté hřívě, plným rtům a skvělé postavě je Lina hotová Angelina. Už osm let pracuje ve Velké Británii pro společnost, která zajišťuje například dvojníky prince Williama a Kate Middleton.

Lina Sands
Autor: Facebook

Tajemná kráska, co zmátla novináře

Tuhle ženu nedávno paparazzi vyfotili v luxusním karibském letovisku St. Barts v domnění, že se jedná o Angelinu Jolie. Nakonec se ukázalo, že Angie byla tou dobou někde úplně jinde. Podoba je ale úžasná!

I tahle neznámá dvojnice vzbudila ve světe senzaci.
Autor: profimedia.cz

Paní Pittová osobně

Hádali jste, že Angelina je ta v černých plavkách? Pak máte velmi dobrý postřeh. Jde o záběr z filmu Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života, ve kterém sexy herečka ztvárnila hlavní roli.

Angelina, která se prý o Vánocích vdala za Brada Pitta, vypadá ve svých 37 letech báječně a stále patří k nejoblíbenějším herečkám.

Angelina Jolie
Autor: profimedia.cz

Autor: mab