Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příšerné Halloweenské kostýmy celebrit! To je vtip?

29. října 2012 | 14:35

I celebrity milují Halloween, takže se ho rozhodly ve velkém stylu oslavit! Je potřeba využít každé příležitosti, aby se mohli obléknout do sexy kostýmků a upozornit na sebe. Že, Paris Hilton? Nebo vlastně Alenko v říši divů?

Svátek, který si užívají především děti, se v posledních letech těší velké oblibě světových celebrit.

Ty totiž nemohou vynechat jedinou příležitost, kdy by se mohli obléknout do těsných a sexy kostýmků a nechat se při tom zvěčnit. Kolikrát to ale, bohužel, trochu přeženou.

Trapná Paris Hilton (31)

Dědička hotelového impéria se toho rozhodně nebojí. Na party si vyšla jako lolitka, Alenka v říši divů. A do svého outfitu se nebála "vyladit" i svého přítele. Z jeho výrazu můžeme vyčíst, že asi nebyl tak nadšený, jako jeho pohádkově bohatá přítelkyně.

Mrtvá Hilary Duff (25)

Čerstvá maminka malého sedmiměsíčního Lucy, ještě stále nestihla zhubnout všechny poporodní kila. Halloweenskou párty si ale přesto nedokázala odpustit a s nadšením se "nacpala" do kostýmu mrtvé nevěsty. Ne, že by to herečce a zpěvačce neslušelo, ale čeho je moc, toho je příliš.

Odpudivá Fergie (37)

Těžko říct, o co se zpěvačka z kapely Black Eyed Pease snažila. Každopádně to ale nevyšlo. Se svým manželem se sladili do podivuhodného oblečení, kdy Fergie vypadala jako lehká děva a její muž zase jako filmový řezisér z éry hippie. Že by se snad chtěli vrátit o pár let zpět čase?

Tlustá Kim Kardashian (32)

Ebenová kráska změnila barvu vlasů a své, celkem objemné pozadí, se rozhodla nasoukat do kostýmu mořské panny. Nejenom, že vypadala spíše jako vorvaň, právě vyvrhnutý na břeh, ale s tímto sexy oblečkem by se neměla ukazovat dříve, jak po desáté hodině večerní.

Autor: ema