Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyhublá Meg Ryan: Pohled, který trhá žíly!

20. dubna 2012 | 15:28

Americká herečka Meg Ryan (50) to zřejmě přehnala se cvičením. Ruce jí viditelně hyzdí vystouplé žíly, které si vytvořila nadměrným posilováním. Na večírku v New Yorku, kde se objevila v jednoduchých černých šatech, doslova děsila přítomné hosty!

Zvětšené žíly na rukou jsou výsledkem pilného posilování a cvičení jógy. Herečka totiž pravidelně tvrdě dře, aby vypadala skvěle, i když už má padesátku na krku. Dříve rozverná kráska a představitelka hlavních rolí v trhácích jako Samotář v Seattlu nebo Láska přes internet, také kvůli kráse podstoupila i botoxové injekce rtů a plastickou operaci víček. Tyto zákroky však stále zarputile odmítá.

Věku ale Meg poručit nemůže. A tak, i když má sexy ploché bříško, její ruce vypadají dost křečovitě. Herečce ale viditelné žíly zřejmě nervy nedrásají. „Po čtyřicítce se pro mě v Hollywoodu hodně změnilo, ale neberu to jako konec kariéry. Rozšířila jsem si zájmy a připadá mi, že jsem nikdy nebyla kreativnější,“ prohlásila Meg, která právě dokončuje filmové drama Lives Of The Saints režiséra Chrise Rossiho.

Autor: Gabriela Mikešová