Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity, kterým bylo "shůry" dáno

30. listopadu 2011 | 11:16

Bartoška, Poulain, Streep... Jsou slavní a o pozornost okolí nemusí nijak bojovat. Vaše sympatie by si však získali i v případě, že by byli jen "obyčejnými" lidmi. Mají totiž ono neodolatelné "kouzlo osobnosti".

Meryl Streep (62)

Jako herečka je nepřekonatelná. Může se objevit na plátně klidně jen na pět minut, mít na sobě vytahané tepláky, a vy z ní stejně nemůžete spustit oči.

Když vykouzlí nestárnoucí herečka úsměv, vypadá snad ještě lépe než její vlastní dcera...
Autor: Profimedia.cz

Chantal Poullain (55)

Téměř  pořád se usmívá a dokáže mluvit otevřeně naprosto o všem. Když se s ní potkáte, máte pocit, že je jen kamarádka, kterou jste dlouho neviděla. Během hovoru se vám totiž dívá do očí, zářivě se usmívá a zajímá se o všechno, co říkáte.

302872:gallery:true:true

Jaroslava Adamová (86)

Mluví pomalu a rozvážně. Působí jako žena, která ví o životě své a nebojí se to říct. Prý říká, co si myslí, ne to, co si vymýšlí. I způsob, jakým odmítá role, je okouzlující. „Nedávno mi z televize nabídli nějakou roli v seriálu, ale když jsem si to přečetla, bylo mi jasné, že to hrát nemůžu. Bylo to hloupé jako nudle. Nikomu nezazlívám, že v tom hraje, ale já prostě nemůžu, i když mám penzi, jakou mám,“ řekla pro novinky.cz. Není úžasná?

Jaroslava Adamová
Autor: profimedia.cz

Jiří Bartoška (64)

Prošedivělý gentleman s brýlemi na nose a cigaretou v ruce je čím dál víc okouzlující. Působí jako chlap, který ví, co chce, a umí toho dosáhnout. Jen se nebere moc vážně a je schopný si sám ze sebe dělat legraci.

Jiří Bartoška na mladého herce, kolem kterého se okamžitě sesypaly fanynky, žárlil
Autor: Pavel Machan, Ladislav Křivan

Karel Roden (49)

Působí nedostupně a tajemně, ale když vejde do místnosti, každý zpozorní. Loni dokonce vyhrál v anketě o nejcharismatičtějšího muže. Porazil i Kevina Costnera, Bruce Willise nebo Jeana Rena.

Karel Roden se potutelně usmíval
Autor: Pavel Machan, Martin Hurda, Tomáš Vrbenský

Autor: MAJ, lena
Klíčová slova: charisma;vip;
Diskuse ke článku
.
Související články