Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Céline Dion přiznává: Její dvojčata neměla týden jména

7. září 2011 | 11:30

Zpěvačka Céline Dion své nedávno narozené chlapce napřed nazývala jen písmeny A a B. Několikrát totiž potratila a tak s výběrem jmen nespěchala, aby nepředcházela skutečnosti. Podle koho je nakonec pojmenovala?

Zpěvačka Céline Dion si své děti doslova vymodlila. Nyní její život zpestřují tři synové, Rene Charles (10) a hlavně desetiměsíční dvojčata Eddy a Nelson. „Je to náročné, ale skvělé,“ užívá si Céline své další mateřství nyní ve 43 letech.

Nijak se netají tím, že musela absolvovat umělé mimoděložní oplodnění, aby všechny své syny vůbec měla. A také že několikrát potratila. „Nepodařilo se to hned a rozhodla jsem se to zkoušet, dokud to půjde. Naštěstí to nakonec vyšlo,“ svěřila slavné televizní moderátorce Oprah Winfrey se v její show. Vidět ji můžete dnes (středa 7. 9. 20011) na Prima Love, kde Céline odhalije vše ze svého soukromí trojnásobné maminky.

Céline Dion v Oprah show
Autor: profimedia.cz

Jména jim dali velcí muži

Do posledních dnů před porodem dvojčat se ale Céline modlila, aby vše bylo v pořádku a proto pro děti raději ani nevybrala jména. Dokonce prý ještě týden dvojčatům v porodnici říkali dítě A a dítě B, přiznala právě v show.

Nad jmény se tedy s manželem Reném Angelilem začali zamýšlet až když byly děti na světě a obě mají nemalý původ. „Jako první mě napadlo Nelson. Dostalo se nám výsady setkat se s Nelsonem Mandelou. Je to úžasný člověk,“ zavzpomínala zpěvačka, jak přišel chlapeček "A" ke svému slavnému jménu.

Ovšem i pro děťátko "B" chtěli jméno po nějakém svém hrdinovi a po krátkém uvažování si vzpomněli na člověka, který má pro ně velký význam – na skladatele Eddyho Marnaye. Zemřel už v roce 2003, ale býval blízký přítel Céline. Napsal jí řadu písniček a kdysi psal i pro Eedith Piaf.

Dion je z dvojčátek nadšená
Autor: Profimedia.cz

Starší brácha pomáhá

Stejně tak umělým oplodněním přišel na svět její dnes už desetiletý syn Rene Charles, který nyní mámě usnadňuje péči o dvojčata svou samostatností. „Už se o sebe umí skvěle postarat, připraví si v pohodě i snídani,“ pochvaluje si zpěvačka. „Nemám teď moc času ani na sebe, ale vůbec mi to nevadí. Jsem šťastná a je fajn mít nablízku pomocníka jako je můj starší syn.“

S celou svou rodinou žije Céline v domě na Floridě, kam se nedávno nastěhovali. A jde opravdu o luxusní sídlo. „Je to tam všechno velmi příjemné a pohromadě,“ popisuje své bydlení zpěvačka. Doma prý chodí nejraději v pyžamu, a jak ukázala v Oprah show, zásadně i bez make-upu.

Céline Dion se ukázala bez make-upu jako každá starostlivá matka
Autor: Prima Love

„Nic jiného vlastně ani nestíhám. Tento dům je ale o pohodlí a rodině,“ říká. Pro časté návštěvy se však ráda patřičně upraví. „Mám radost, když se tam pohybuje klidně i třicet lidí,“ neskrývá svou pohostinnost.

Céline Dion má na svém kontě celou řadu nej. Kromě těch pěveckých k nim patří právě i hostování v show u slavné Oprah, které se účastnila celkem sedmadvacetkrát!

Více se o rodince Céline Dion dozvíte v dnešní Oprah show (středa 7. 9. 20011) po 19:00 na Prima Love.

V publiku proto tentokrát na její počest zasedla samá dvojčata!

Autor: bak, Prima Love