Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Štíhlá Christina Aguilera aneb Zázračný Photoshop

17. června 2011 | 10:34

Jako křehká éterická bytost působí nahá zpěvačka Christina Aguilera (30) na titulce magazínu W. Tytam jsou její plné křivky, bujná ňadra i nevzhledná celulitida na stehnech.

Buď třicetiletá zpěvačka dokáže svoji váhu ovládat pouhým pohnutím mysli nebo se na jejím těle vyřádili grafici. I když s dlouhými jemně zvlněnými vlasy a intimními partiemi zakrytými jen kouskem bílé látky a kyticí karmínově rudých růží vypadá spíš jako víla, než pozemská bytost, realita je úplně jinde.

Christina Aguilera působí v magazínu jak víla z pohádkové říše
Autor: reprofoto W

Zpěvačka s nádherně sametovým hlasem, který by jí mohla většina kolegyň závidět, během poslední doby stále přibývá na váze. A velkou hlavu si z toho zřejmě nedělá. Stále se totiž obléká do odvážných modelů, které více odhalují, než skrývají. Je totiž všeobecně známo, že si na své silně sexuální image zakládá.

Christina se za celulitidu nestydí
Autor: Profimedia.cz

Jenže teď už nejspíš ve většině mužů touhu nevzbuzuje. Při pohledu na její macatá stehna plná nevzhledných ďolíčků, která tak ráda předvádí v minisukních či obepnutých ultra krátkých šortkách a plná prsa kypící z korzetů, jež tak ráda nosí, muži začínají v panice utíkat.