Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Miss Hadašová a Bednář: Tohle je naše dcera!

22. listopadu 2010 | 13:29

Česká Miss Lucie Hadašová (24) a hokejista Jaroslav Bednář (34) se poprvé pochlubili svou dvouměsíční dcerou Denisou. Společné foto, kde nechybí ani Jardova dcera z prvního manželství Natálka, exkluzivně poskytli týdeníku Story.

Lucie se svou dcerkou žije ve švýcarském Davosu, kde Jarda hraje hokej. "Máme k dispozici dům se zahradou, což je to nejlepší pro naše pejsky. Žije tam několik českých rodin s dětmi, a tak se navštěvujeme. Chodíme na procházky, na večeře, prostě pohoda," svěřila se Story Lucie, která své první miminko přivedla na svět letos 15. září v pražské podolské porodnici.

Již dva týdny po porodu se svou holčičkou odjela za Jardou do Davosu. "Celé těhotenství i šestinedělí jsem prožívala úplně v pohodě. Naopak mi po porodu bříško chybělo. Ale už jsem si zvykla, na světě není nic krásnější než chovat náš malý poklad," rozplývá se sympatická blondýnka.

I když Lucie během těhotenství přibrala okolo deseti kilogramů, dnes už je bez dvou kil na své váze. "Malá je tak hodná, že vůbec nemám stresy, v noci nevstávám, takže jsem spíš měla strach, abych ještě nepřibrala," směje se modelka, která se co nevidět vrátí na přehlídková mole.

Předvádění prádla se nebojím!

"Tento týden jsem měla předvádět modely od Jarky Sedláčkové, ale bohužel nemám hlídání a brát malou na přehlídku mi ještě přijde moc. Ale mám několik nabídek na předvádění spodního prádla, jen to časově skloubit a jdu do toho," prozradila Blesk.cz Lucka.

Hadašová s Bednářem zatím žijí na "psí knížku", ale svatba příští rok určitě bude. "Ani jeden nechceme v zimě, takže to vidíme na léto," tvrdí misska, která je překvapená, jak Jarda zvládá starost o malou. "Když jsme ve Švýcarsku, tak mi jí vůbec nechce půjčit. Všechno dělá za mě, přebaluje, hraje si, vozí ji v kočáku a kdyby měl prsa, tak by jí i nakojil," říká maminka malé Denisky.

Autor: lara