Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jsou krásné a slavné, muži je ale opouštějí: Proč?

21. listopadu 2010 | 17:19

Neštěstí, zrada a smůla se nevyhýbají ani slavným a krásným ženám. Důkazem jsou půvabné ženy Kateřina Průšová (26), Dara Rolins (37) a Martha Issová (29). Ty nebudou určitě na rok 2010 vzpomínat v dobrém. Letos totiž všechny tři potkala tragická událost. A aby to nestačilo, všem třem zkrachoval vztah s dlouholetým partnerem. Přesněji řečeno, jejich partneři si našli milenky…

Blesk.cz přináší příběh vztahů tří žen, které mají mnoho společného. Jsou krásné, mladé, slavné a .... muži je opouštějí.

Kateřina Průšová631972:gallery:true:true

Při srpnových záplavách v Chrastavě pocítila přírodní pohromu osobně i modelka Kateřina Průšová (26). Z obce totiž pochází její otec Pavel, jenž měl v zaplavených místech firmu, kterou voda totálně zničila. „Dokud to člověk nezažije na vlastní kůži, ani si nedovede představit, co to je za hrůzu,“ řekla tehdy.

Aby to nestačilo, tak o měsíc později Katce zkrachovalo manželství. Zřejmě kvůli častým nevěrám manžela Vladimíra Konvalinky (32). Ještě letos v únoru přitom společně plánovali dítě. Konvalinka nyní randí s modelkou Adélou Vartovou a Kateřina je často vidět s podnikatelem Davidem Martínkem (26).

Martha Issová676846:gallery:true:true

Ani pro Marthu Issovou (29) nebyl rok 2010 šťastný. Nejprve její maminka, herečka Lenka Termerová (63), onemocněla rakovinou. Na jaře se pak připojila do charitativní akce Zdravá prsa a prozradila: „Moje maminka bojuje s rakovinou prsu.

To je také jeden z důvodů, proč jsem se připojila do boje proti této nemoci.“ Aby to nestačilo, tak Martin dlouholetý přítel Jakub Prachař (27), vyměnil herečku za blonďatou bosenskou studentku Mirnu. Co na to Martha? „Nezlobte se, ale nechci svoje soukromí rozebírat.“ Martha v poslední době dost zhubla a smutek na ní nejde přehlédnout.

Dara Rolins

V červenci Da

Nedávno spolu pár plánoval další dítě
Autor: Jiří Černohorský
ra řešila zřejmě nejtěžší situaci ve svém životě. V Šáreckém údolí v Praze se srazila s třiašedesátiletým řidičem mopedu, který nehodu nepřežil. Po nehodě zpěvačce hrozilo vězení a navíc po ní rodina mrtvého muže chtěla vysoudit mnohamilionové odškodné. A i když státní zástupce zastavil stíhání, trápení v jejím životě neskončilo.

Kvůli záletům přítele Matěje Homoly (37) s ním Dara ukončila pětiletý vztah. Nechápu nic. Vím jen, že už má čtyři měsíce milenku, která jejich vztah potvrdila,“ řekla zpěvačka k rozchodu. „Je to pro mě největší životní zklamání,“ dodala. Spolu s Homolou má Dara Rolins dceru Lauru (2). Homola přitom ještě nedávno tvrdil, že by chtěl s Darou další dítě.

Proč jim krachují vztahy?

Nevěra Vladimíra Konvalinky údajně stojí za krachem manželství s Kateřinou Průšovou. Bohatému podnikateli s přezdívkou král vrakovišť zřejmě jedna modelka doma nestačila a při některém z častých nočních tahů bez Kateřiny zapomněl, že je ženatý.

V případě Dary Rolins a Matěje Homoly se nelze ničemu divit. Matěj je rocker s fanynkami pod pódiem, který je ještě nevybouřený a těžko si ho lze představit jako usazeného tatínka.

Modrooký blonďák Jakub Prachař je zase čím dál víc vidět díky soutěži Česko Slovensko má talent. Navíc dívky zbožňují hudební skupinu Nightwork, jejímž je členem. Jakubovi se tak jistě nabízel velký výběr mladých a krásných dívek, kterému neodolal.

Autor: jho, apk