Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Madonna (52): Padesátníci jsou nevrlí a tlustí!

3. listopadu 2010 | 21:21

Královna popové hudební scény Madonna klame tělem. Je jí sice už přes padesát let, stále ale vypadá skvěle! A očividně jí extrémně nezáleží jen na její postavě, ale i na postavě partnera. Možná proto by nikdy nechodila s mužem ve svém věku. O takových zpěvačka prohlašuje, že jsou nevrlí, zavalití a plešatí!

V rozhovoru pro americký magazín In Touch Weekly nestárnoucí Madonna bez skrupulí vysvětlila, proč si hledá mladší muže. Podle ní jsou muži kolem padesátky obtloustlí, bez vlasů a rozvedení nebo dokonce ženatí. A o takového muže Madonna očividně nestojí.

Zpěvaččin postoj potvrzuje i pátrání do jejího lože v minulosti. Její exmanžel Guy Richie byl o deset let mladší, nedávno byla vídána po boku choreografa Brahima Rachikiho (33), který před rokem připravoval její show Sticky and Sweet Tour, a předtím se chvíli stýkala s ještě mladším modelem Jesusem Luzem (22)!

No, sebevědomí jí očividně nechybí. Madonna vypadá opravdu stále báječně. Její paže jsou poněkud strašidelné, ale jinak cvičení jejímu tělu určitě prospívá.

Není v tom sama

Madonna není rozhodně jediná celebrita, která podlehla kouzlu mladších partnerů. Zářnými příklady jsou například tři herecké dvojice - Demi Moore (48) a Ashton Kutcher (32), Harrison Ford (68) a Calista Flockhart (46) a Michael Douglas (66) a Catherine Zeta Jones (41).

Autor: INT, mivr