Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Deset českých TOP žen po 30! Nikdy nevypadaly lépe!

Fotografie
8. listopadu 2010 | 05:00

Jsou úspěšné, slavné a hlavně velmi atraktivní. Blesk.cz vybral deset českých celebrit, které svůj styl našly až po třicítce. Ještě před pár lety byly terčem módních policistů, kteří je s chutí zařazovali do kategorie - strašidlo týdne.

Mnoho mladých žen má přímo hrůzu ze třicátých narozenin. Třicítka vyvolává u něžného pohlaví obavy z blížícího se stáří a strach ze ztráty atraktivity. A přitom je to naopak. Většina žen po třicítce se netají tím, že konečně našly svůj styl a začaly si naplno užívat. Blesk.cz vybral deset slavných českých žen, které před příchodem čtvrtého desetiletí života, nikdy nevypadaly líp.

Monika Absolonová, 34

Zpěvačka léta bojovala s váhou a střídavě přibírala a hubla. S příchodem mužů měnila svou image. Měla období princezny, ženy v domácnosti, ztřeštěné pohodářky nebo upjaté dámy. Pořádek do jejího života a šatníku před rokem vnesl úspěšný lobista Vratislav Janda. Když Monika vyrazí do vyšší společnosti, tak většinou v modelech Táni Kovaříkové, a to je přesně to, co z ní dělá dámu z velkého světa.

668075:gallery:true:true

Alice Bendová, 36

Bývalá modelka, herečka a moderátorka byla od začátku své herecké kariéry titulována jako sexbomba. Což se leckdy podepisovalo na jejích výstředních modelech. Pak nějakou dobu procházela sportovním obdobím, kdy džíny, mikina a tenisky byly jejím oblíbeným outfitem. Po porodu druhého potomka, dcery Alice, se usadila a stala se z ní taková ta hezká maminka.

668049:gallery:true:true

Aňa Geislerová, 34

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček odjakživa od módních policistů získávala z plný počet bodů. Ať ji kdekoliv vyfotili, vždy byla šmrncovně ohozená. Léta experimentování s módními styly a doplňky se jí vyplatilo, letos u firmy Pietro Filipi získala vlastní řadu oblečení pro sezonu podzim/zima 2011 „Aňa pro Pietro Filipi s láskou".

668050:gallery:true:true

Ilona Csáková, 40

Snad žádná žena neměla tolik váhových výkyvů a změn barev vlasů jako bývalá členka seskupení Laura a její tygři. Zpěvačka se usadila až s příchodem přítele Radka Voneše a porodem syna Daniela. Nikdy to Iloně neslušelo víc než nyní.

668051:gallery:true:true

Dara Rolins, 37

Z roztomilé Darinky se před zraky fanoušků stala dračice Dara. Zpěvačka se dlouho hledala, široké kalhoty, dlouhé svetry... Pomocnou ruku ve světě módy jí  podala Simona Krainová, která je v této proplouvá oblasti jako ryba ve vodě. Od té doby patří Dara mezi nejlépe oblékané a vystylované české ženy.

668052:gallery:true:true

Ivana Gottová, 34

Pryč jsou ty doby, kdy bývalá zdravotní sestra, filmová produkční, manželka Karla Gotta a nyní moderátorka VIP zpráv na Primě vypadala ve svých modelech ztraceně a někdy i nevkusně. Konečně opustila styl nevinné dívenky a po vzoru svých vrstevnic se začala oblékat jako matka a žena.

668053:gallery:true:true

Tereza Kostková, 34

Dcera herců Petra Kostky a Carmen Mayerová byla vždy typem ženy krev a mlíko. To se změnila po naskočení do StarDance, kterou moderuje s Markem Ebenem. O Terezu byl najednou zájem v seriálech na všech televizích, takže váhový úbytek na sebe nenechal dlouho čekat. Díky vysoké a štíhlé postavě si jí návrhářka Jiřina Tauchmanová vybrala jako svou tvář.

668056:gallery:true:true

Dana Morávková, 39

Než Dana odstartovala svou hvězdnou kariéru coby mrcha Andrea v seriálu Rodinná pouta, mluvilo se o ní jako princezně z Nemanic. Do půl zad dlouhé vlasy, nudné outfity a výraz naivní holčičky. S tím je už několik let konec a určitě je to zásluhou spolupráce s firmou vyrábějící brýle a módní značkou 1-2-3, se kterou spolupracuje i topmodelka Eva Herzigová.

668057:gallery:true:true

Tatiana Vilhelmová, 32

Herečka a velká kamarádky Ani Geislerové ráda kombinuje vintage věci s posledními výstřelky. Ráda dává na odiv své ženské proporce a kvůli tomu, že měří okolo 160 cm, má v oblibě boty na vysokých podpatcích. A na rozdíl od svých kolegyň ulítává na kloboučcích.

668059:gallery:true:true

Vendula Svobodová, 38

Prezidentka nadace Kapka naděje a matka čtyřletého syna Jakuba se léta potácela v módních stylech. Některé její outfity málem vešly do dějin. Vzhledem k její vysoké postavě a objemnému hrudníku, se musela dlouho učit, jak se obléct. Pomocnou ruku jí podala módní návrhářka Táňa Kovaříková a to byla trefa do černého.

668062:gallery:true:true

Autor: lara