Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Absolonovou milenec rozmazluje! Prsten za sto tisíc?

20. října 2010 | 11:53

Zpěvačka Monika Absolonová (34) se má jako princezna! Její přítel podnikatel a lobbista Vratislav Janda (45) ji pěkně rozmazluje. K narozeninám dostala zlatý prstýnek s brilianty od Cartiera!

Cena takových prstenů se pohybuje mezi padesáti až sto tisíci Kč. Rozhodně to tedy není levná záležitost. Monika se prstýnkem pochlubila i serveru Blesk.cz. "Dostala jsem ho od svého přítele k narozeninám, je od Cartiera, je moc krásný, má to symbolizovat lásku, věrnost a přátelství. Je to pro mě velmi citová záležitost, tak doufám, že ten, kdo mi ho dal, to myslí doopravdy a že to nějakou dobu vydrží," prozradila nám zpěvačka. Její přítel Vratislav je stále v rozvodovém řízení se svou manželkou. Kvůli vztahu s Monikou mu dělá problémy. Monika tak pořád chodí se ženáčem.

Monika se pochlubila krásným prstenem od Cartiera.
Autor: Pavel Machan

Denně tvrdě trénuje tance

Monika se objevila s partnerem na otevření nového obchodu s luxusním zbožím v hotelu Hilton a přišla rovnou z tanečního tréninku. Se svým tanečním partnerem se pilně připravuje na soutěž Stardance, která začne už na konci měsíce.

"Dorazila jsem z tréninku a jsem hodně unavená, je to opravdu dřina, můj taneční partner je velmi milý a hezký, ale moc mě teda nešetří," řekla Blesk.cz se smíchem Monika.

Mimo tančení nyní Absolonová po šesti letech vydává svou novou desku, tentokrát s muzikálovými hity. Dokonce se na albu podílela i jako producentka. "Tím, že je to po šesti letech, tak si toho vážím ještě mnohem víc a mám radost, že je deska venku," řekla nám s nadšením zamilovaná zpěvačka.

Autor: gam, josK