Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Susan Sarandon: Když jsem se rozcházela, lidé plakali

  • Susan Sarandon byla v životě vdaná jen jednou za herce Chrise Sarandona. Tima si nikdy nevzala.
    26. října 2010 | 15:45

    Stále sexy herečka Susan Sarandon (64), kterou si pamatujeme především z filmu Čarodějky z Eastwicku, se nedávno rozešla se svým dlouholetým partnerem, hercem Timem Robbinsnem. Pro Hollywood, který je na krachy manželství zvyklý, to byla rána. Teď se herečka rozpovídala, proč se s manželem rozešla. A také prozradila, že za život moc mužů neměla.

    Po té, co uznávaná herečka dala vale životnímu partnerovi Timu Robbinsnovi, který je známý především z Oscary nedoceněného filmu Věznice Shawshank, Hollywood byl v šoku. Když je v městě pozlátek totiž někdo ve vztahu třiadvacet let, jako Susan a Tim, nikdo už nepočítá, že by je mohlo něco rozdělit.

    Teď se Susan přiznala, že ani ona si nemyslela, že se s Robbinsnem někdy rozejde. „Na ulici ke mně přicházeli lidé a plakali. ‚Jak jste se mohli rozejít? Jsme z toho tak smutní‘ Říkali mi,“ vzpomíná na události těsně po oznámení konce vztahu Sarandon. „Abyste věděli, já jsem z toho byla smutnější,“ vzkazuje jim teď, rok po krachu partnerství Susan.

    Je za tím mladší muž?

    Sarandon přesto nevysvětlila, proč se s otcem svých dvou dětí rozešla. Média jí tedy stále podezřívají, že si nechala zamotat hlavu mladým zajíčkem Johnatanem Bricklinem. Ta ale románek s jednatřicetiletým byznysmenem popírá.

    Naopak herečka na svou obhajobu prozradila, že je velmi monogamní osoba. „V životě jsem byla jen s velmi nízkým číslem mužů,“ překvapila všechny herečka, která i přes svůj věk platí za jednu nejvíc svůdných žen stříbrného plátna.

    „Nikdy jsem nebyla divoška, příliš jsem se neuměla odvázat,“ povídá Susan. „Spíš jsem vždycky měla blíž k takové rozpustilé hippie holce. Vlastně jsem pořád taková,“ s úsměvem přiznává čtyřiašedesátiletá herečka.

Autor: amp, lenak
Klíčová slova:  susan sarandon, tim robbins, muži
Diskuse ke článku
.