Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miss Hadašová: Kočárky za desítky tisíc!

29. září 2010 | 05:00

Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (24) si plnými doušky užívá novou roli maminky. Aby měla po porodu svého prvního dítěte, dcerky Denisky, potřebný klid, odjela z Prahy na jižní Moravu do Strážnice, kde je s miminkem u svých rodičů. Právě tam ji zastihl čtenář Blesk.cz a nafotil ji!

Lucie byla se svou jedenáctidenní dcerkou zrovna na procházce. Vyvezla ji v moderním růžovofialovém kočárku, který novopečenou maminku stál pětadvacet tisíc korun. Jak nám silikony vylepšená modelka prozradila, není to jediné vozítko, které si pro miminko pořídila.

„Mám objednaný ještě jeden starodávný kočárek, je to opravdový unikát. Jedná se o repliku z roku 1877. Tyto kočárky se vyráběly do královských rodin. Jeden stojí až šedesát tisíc korun,“ pochlubila se Blesk.cz modelka.

Exkluzivní rozhovor

Přestože je Hadašová jen necelé dva týdny po porodu, přebytečná kila ji netrápí. V šestinedělí, kdy maminky volí spíše pohodlné a volnější oblečení, Lucie vyrazila na korzo v bílých minišatech na tělo a kozačkách nad kolena.

Měla jste strach z porodu?

To vůbec ne. Měla jsem výborného porodníka. Pan doktor mi se vším pomohl. Hlavně jsem se chtěla už zbavit toho velkého břicha.

Jak na porodním sále reagoval váš přítel (hokejista Bednář)?

Nesl to statečně. On je vyučený řezník.

Co vaše kariéra modelky?

Modeling byl spíš jen vedlejší zdroj příjmů. Teď budu maminkou na plný úvazek. Dítě je pro mě to hlavní.

Kde je teď váš přítel Jaroslav Bednář?

Momentálně je ve Švýcarsku. Jakmile překonám šestinedělí, tak plánuji za ním odjet. Budeme žít společně tam.

Autor: Martin Šimek, mivrk, Kšim