Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trapas Pártlové (31): Upocený flek v podpaždí!

  • Fotogalerie

    2 fotografie

    23. září 2010 | 16:35

    Ne všechny celebrity jsou dokonalé. Své o tom ví i finalistka X Faktoru Martina Pártlová (31). Na oslavu narozenin Evy Aichmajerové zpěvačka nešikovně zvolila dlouhé šaty, ve kterých jí bylo horko. A to se projevilo i obrovským koláčem potu v podpaždí!

    Délka střihu ke kotníkům je tuto sezónu ultra trendy. Navíc i ocelově šedá barva a všechny její odstíny jsou v kurzu. Na módním poli tedy Pártlová neudělala příliš velký přešlap. Držela se nenápadného minimalismu. Vlastně ve společnosti Gavriely a oslavenkyně Aichmajerové působila spíše jako šedá, nezajímavá myška. Upoutat pozornost se však zpěvačce nakonec podařilo. Jen asi ne způsobem, jakým by si přála.

    Od skvrny na šatech neodvedla pozornost ani výrazné psaníčko s leopardím vzorem.
    Autor: Jiří Černohorský

    Střih a délka šatů se jí totiž nevyplatily. V hutném prostředí narozeninové párty se z dlouhého modelu stala rozpálená sauna. Zpěvačka se ve špatně klimatizovaném prostředí plném gratulantů zapotila. Obrovský zpocený kruh pak už jen těžko maskovala. A šmrnc Martině nedodala ani bílá podprsenka, která pod jemnou látkou šedých šatů prosvítala.

    Martina Pártlová na sebe více než bojem o postup v soutěži X Fakor upozornila hitem Ostrava, který nahrála společně s Rudou z Ostravy. Jednalo se o remake a parodii na světoznámou píseň rappera Jay-Z a Alicii Keys Empire State od Mind. Předělávka a v Česku úspěšný hit se ale již nesmí pouštět v rádiích, ani v televizi. Tuzemská dvojice totiž na hudbu nemá nárok a americká společnost spravující práva písně jim českou verzi zpětně zakázala.

Autor: amp, lenak
Klíčová slova:  martina pártlová, podpaždí, pot
Diskuse ke článku
.