Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Těhotná Simona Krainová zastínila hubené modelky!

Fotografie
16. září 2010 | 16:05

Na finále módní soutěže Elite Model Look nebyly již tradičně vychrtlé modelky téměř vidět. Ptáte se proč? Mladičké soutěžící totiž zastínila těhotná Simona Krainová (36), která svým vzdouvajícím se bříškem strhla pozornost jen na sebe.

Bříško večera

I když muži na mladých finalistkách soutěže mohli oči nechat a dámy zas mohly zhodnotit poslední čtyři kolekce talentovaného návrháře Jakuba Polanky, který působí střídavě v Praze a v Paříži, všem přítomných stejně nakonec ulpěl zrak na Simoně Krainové, která celým večerem provázela a která naprosto odpoutala pohledy od mnohdy vyzáblých uchazeček o českou královnu Elite Model Look.

637287:gallery:true:true

Pro Simonu to byla pravděpodobně poslední akce, kde se objevila na molu, i když pouze v roli moderátorky. „Sice jsem nabídky dostala, ale teď už myslím jen na miminko, které se mi narodí za dva měsíce,“ svěřila Krainová, která v sedmém měsíci už dost přibrala,kromě bříška hlavně v oblasti ňader. „Skoro abych každou chvíli chodila nakupovat nové podprsenky. Ale ty klasické stejně moc nenosím. Spíš sportovní,  elastické,“ uvedla.

Když těhulky pláčou

Budoucí maminka a čertsvá manželka Karla Vágnera si na gala večer oblékla zlaté lesklé splývavé šaty, které těsně obepínaly její obrovské bříško a tak se každý pozvaný snadno mohl domnívat, že modelka není na přelomu šestého a sedmého měsíce těhotenství, jak je všem známo, ale že bude rodit každou chvilku.

To však na její tváři nebylo poznat a modelka zářila naprosto stejně jako její zlaté šaty. Během večer Simona vystřídala i několik modelů, proto otázka, zda i v období těhotenství utrácí za oblečení, byla nasnadě. Místo šatů pro sebe však raději shání výbavičku.

„Uzavřela jsem spolupráci s firmou, od které mám kompletní vybavení od oblečení přes přebalovací pult až po kočárek. Ale nějaké věci jsem nakoupila i sama, neodolala jsem těm maličkým dupačkám a tričíčkům. Jsem vůbec taková rozněžnělá,“ pokračovala s tím, že ji dokáže rozplakat i dojemná reklama v televizi. „Na druhou stranu na mě někdo promluví úplně normálně, ale mě se zdá, že do mě naváží a taky se rozbulím,“přiznává.

Česko slovensko  1:1

A jak dopadlo finále? Vítězky Elite Model Look 2010 byly nakonec již tradičně dvě. Čtrnáctiletá Tereza Klimešová z Prahy a šestnáctiletá Karin Savková ze slovenské Němcové. Takže je vítězství vyrovnané a mezinárodního finále v čínské Šanghaji se zúčastní obě zěmě.

Autor: NBr, Saša Šeflová