Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ivana Christová (40) potvrdila rozchod!

14. září 2010 | 12:47

Mnohé tomu nasvědčovalo. Nejdříve se pár vytratil ze společnosti a na akce chodili každý odděleně. Pak se vyrojily zvěsti, že se slovenský politik Robert Beňo (47) od plnoštíhlé Ivany Christové (40) po tříletém vztahu odstěhoval. A teď konečně opuštěná modelka promluvila. „Ano, rozešli jsme se,“ řekla.

Už je to jisté. Československá miss z roku 1989 Ivana Christová (40) a bývalý politik Robo Beňo (47) se po tříletém vztahu rozešli. O tom, že vztah prominentního páru ztroskotal, se v poslední době šeptalo stále častěji. Bohužel, žádný z nich nechtěl tyto informace oficiálně přiznat…

Sám Beňo není v České republice příliš známý. Toto jméno však bylo začátkem roku skloňováno ve všech pádech v souvislosti s jeho dcerou Lucií, pobodanou v domě modelky Agáty Hanychové ve Statenicích. Tu v únoru napadl její expřítel a zasadil jí více než 45 bodných a řezných ran.

Smutná modelka?

Beňo vyšel s pravdou ven jako první. Veřejně prohlásil, že soužití se čtyřicetiletou modelkou je u konce. Jak na jeho oznámení reagovala Christová? "Nebudu se k tomu vyjadřovat. Já jsem se včera vrátila z Čech a mám velmi naspěch, protože mě čeká klientka. Momentálně nemám čas na nějaké vyjádření. Děkuji a přeji vám hezký den, " prohlásila Ivana. Evidentně se jí o konci pro ni tak nadějného vztahu nechtělo mluvit.

Jak se zdá, Christová nese rozchod dost těžko a na několikaletý vztah se snaží zapomenout maximálním pracovním nasazením. Zato Robert je poměrně klidný. „Potvrzuji, že jsem se s Ivanou rozešel. Odteď budu řešit jen své věci,“ řekl serveru Pluska.sk slovenský politik.

Co udělala Ivana špatně?

Beňo se prý od slovenské krásky odstěhoval už před pár měsíci. Rozkolem v jejich vztahu byl fakt, že bydleli ve společné domácnosti s Ivaninou matkou. A Robert, jako skoro každý chlap, soužití s tchyní neskousl.

Ač pár nežil v jednom domě, stále spolu denně komunikovali. Chodili na schůzky. Podle Ivaniných slov ale měla příliš zakázek a tudíž se s partnerem časem odcizili. To pravděpodobně vedlo ke konečnému rozhodnutí rozejít se.

Autor: pluska.sk, amp, lenak