Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kristelová už má po komplikovaném porodu dceru doma

10. září 2010 | 14:20

Novopečená maminka Kateřina Kristelová (30) si konečně dneska ráno odvezla svoji pětidenní dceru Claudii domů. Do pražské porodnice v Podolí si pro svoji rodinku už dnes v deset ráno přijel pyšný tatínek Martin Tůma (27).

„Těšila jsem se s malou domu, ten týden v porodnici byl docela dlouhý, ale jinak na Podolí nedám dopustit,“ řekla Blesku Kristelová, která si příchod na svět svého prvního potomka pěkně protrpěla. „Porod nebyl úplně jednoduchý. Rodilo se přirozenou cestou, ale pak se zjistilo, že má holčička omotanou pupeční šňůru kolem hlavy, a tak se muselo přejít k císařskému řezu,“ vysvětlila moderátorka, která si pochvalovala svého porodníka doktora Heřmana.

Porod byl komplikovaný

Kristelová už na komplikovaný porod zapomněla a teď se těší společně se svým manželem z dcery Claudie, která je podle Katky celý tatínek. „Po mně asi nebude narodila se dost velká, je to naše manekýnka, samá ruka a samá noha. Tatínek je z ní dojatý, byl to nejlepší gól v jeho kariéře,“ smála se Kristelová, které bude v prvních týdnech s dcerou pomáhat její maminka.

„Dcera se narodila šikovně do začátku hokejové sezony, kdy má Martin i tři zápasy týdně. Bude mi pomáhat maminka a pak se už sehraju,“ dodala Kristelová. Rodinka první týdny bude zatím bydlet v Praze a pak se nastěhuje do svého domku na Hluboké.

Autor: tuš, gamk