Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Parádnice Suri Cruise: Ve čtyřech letech návrhářkou!

17. srpna 2010 | 05:00

Suri Cruise (4), dcera herců Katie Holmes a Toma Cruise, udává trendy celému Hollywoodu. Naposledy šokovala módním výstřelkem z dílny Mary Janes – obula se totiž do bot na podpatku! Šokovat už ale téhle tmavovlasé drobotině nestačí. Odteď si totiž malá Suri navrhuje vlastní oblečení.

"Vyrůstala jsem jako nejmladší z pěti dětí, takže jsem dědila spoustu oblečení po starších sourozencích. Chtěla jsem ty zděděné kousky alespoň trochu změnit," vzpomíná na dětství maminka parádnice Suri Katie Holmes. "A přesně to teď dělá Suri. Když přijde a řekne, že chce ustřihnout rukáv, tak ho ustřihneme," svěřila Katie magazínu New York a dodala: "Už od doby, kdy Suri byla rok a půl stará, si oblečení vybírá sama."

Talent po mamince

Láska malé tmavovlásky k oblékání a parádění údajně pochází právě od Katie, která prohlašuje: "Už odmala jsem si vyráběla vlastní šaty. Když se Suri narodila, začala jsem navrhovat oblečení i pro ni. Vždy jsem něco vymyslela a potom jsem to dala ušít k švadleně, protože neumím moc dobře šít."

Katie věří smyslu pro módu své dcery natolik, že si od ní dokonce nechává poradit, co si má obléct na červený koberec!

No, třeba se z malé tmavovlásky nevyklube další hollywoodský herec, jakými jsou její rodiče, ale stane se z ní slavná návrhářka. Co si myslíte vy? Posuďte podle fotek!

Autor: INT, mivr, amp