Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kate Winslet: Bála jsem se sexu s DiCapriem!

Kate Winslet a Leonardo DiCaprio si zopakovali role zamilovaného páru. V Titanicu ani v Nouzovém východě však jejich filmová láska nekončí happy-endem. Šťastný konec ale nemá ani hereččino manželstvý s režisérem Samem Mendesem.
11. srpna 2010 | 12:34

Bylo by naprosto pochopitelné, kdyby režisér Sam Mendes (45) pukl žárlivostí při natáčení postelových scén své nádherné manželky Kate Winslet (34) s lamačem dívčích srdcí Leonardem DiCapriem (35). Byl ale úplně v klidu. To samé se nedalo říct o Kate, která se vášně před kamerou doslova bála!

Vážený režisér Americké krásy Sam Mendes se dopustil chyby. Obsadil svou manželku a jejího nejlepšího přítele a bývalého hereckého kolegu z megahitu Titanic DiCapria. V filmu Nouzový východ pak hvězdný pár sehrál role manželů, kteří zabředli do předem nalinkovaného života a jsou nešťastní.

Lea a Kate jako manželský pár také ve filmu čekala vášnivá scéna. Té se herečka obávala. Přišlo jí nemístné líbat se se svým kamarádem kousek od manžela. Nejhorší ale bylo, že Mendesovi na tom nepřipadalo nic zvláštního. Klidně se koukal, jak je jeho manželka v náručí jiného. A v tu chvíli možná začal konec jejich společného soužití.

Ideální start

Winslet a Mendes se tajně vzali v květnu roku 2003 v Karibiku. Syn Joe se jim narodil v prosinci téhož roku. Jejich rozchod, na kterém se partneři nedávno dohodli, byl pro celý Hollywood velkým překvapením. Nikdo rozpad manželství nečekal. Nositelka Oscara má kromě syna Joea ještě se svým prvním manželem Jimem Threapletonem devítiletou dceru Miu.

Exmanžel jí radil, jak má laskat nejlepšího přítele

Miláček žen Leonardo DiCaprio se nedávno rozpovídal o natáčení společného filmu : "Byly to těžké časy. Kate se opravdu bála, že bude muset mít sex s jiným mužem přímo před svým manželem. Říkal jsem jí, že jde jen o roli, ale tvrdila, že jí to přijde opravdu divné."

"Když jí Sam začal říkat, co přesně má se mnou dělat, vůbec se jí to nelíbilo. Doslova šílela, že musí mít sex se svým nejlepším kamarádem, mnou, přímo před ním! Ale mně to divné nepřišlo. Nevadilo mi to, protože šlo jen o natáčení," popisoval hereččiny a své pocity Leo.

DiCaprio, který je Kateiným nejlepším přítelem od roku 1997, kdy společně natočili Titanic, dodal: "Kate miluje být manželkou. Někteří lidé jsou prostě zrozeni k tomu žít v manželství. Mezi ně podle mě patří Kate. Ale Hollywood může být doslova zabijákem manželství a vztahů obecně."

DiCaprio se do chomoutu nežene

Herec momentálně randí s izraelskou supermodelkou Bar Rafaeli. Jsou spolu už od roku 2006. Magazínu Reveal ale DiCaprio řekl: "Nevím, jestli se někdy ožením. Viděl jsem příliš mnoho nešťastných konců." Do těch se již bohužel řadí i vztah Winslet a Mendese.

Kate po rozpadu manželství, které stále nebylo oficiálně rozvedeno, nevydržela být dlouho sama. Již seznámila své děti s novým mužem svého života. Mendese vyměnila za čtyřiatřicetiletého modela Louise Dowlera.

(Dailymail.co.uk)

DiCaprio do chomoutu nežene
Autor: mivr, Adéla Pěničková