Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kateřina Kornová chystá svatbu!

4. srpna 2010 | 08:22

Vztah Kateřiny Kornové (41) a městského policisty z Třebenic na Litoměřicku Tomáše Rotbauera (30) nabral po několikaměsíční známosti na obrátkách. Chystají svatbu!

Jak Blesk zjistil, svalnatý muž zákona, který v městečku jako jediný strážník dohlíží na pořádek už pět let, a křehká Kateřina se rozhodli svůj vztah legalizovat. Právě v těchto dnech chystají svatbu. Oba to potvrdili.

Kateřina Kornová, která půjde pod čepec potřetí, Blesku bez dalšího komentáře přiznala: „Ano, je to pravda.“ Tomáš Rotbauer byl o poznání sdílnější. „Jsem šťastný. Mám ji rád, proto si ji chci vzít,“ prohlásil s nadšením.

Dodal, že právě teď zažívá krásné období, protože kromě vztahu s Kateřinou, se mu podařilo splnit si i další sen. V září vyjde jeho kniha o československých letcích v RAF, kterou připravil společně se Zdeňkem Najmanem a Annou Starou.

Ožení se v uniformě

„Vojenská historie a letectví zvlášť je moje velká záliba. Jsem rád, že ji teď se mnou sdílí i Kateřinin syn Filip,“ dodal Tomáš Rotbauer. Právě syn Filip (16) a především jeho autismus, který vyžaduje permanentní péči, se stal hlavním důvodem krachu manželství Kornové s Jiřím Pařízkem ( 46).

Podle informací Blesku bude svatba v září. Měla by být komornější, pouze s rodinou a nejbližšími přáteli. Ženich si oblékne zřejmě slavnostní uniformu, ve které loni v říjnu přebíral ocenění za svou práci – Čestnou medaili policejního prezidenta. Šaty nevěsty zůstávají tajemstvím.

Autor: Jana Ulrichová