Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozhovor s Krainovou: O miminku, svatbě i nahých fotkách

11. července 2010 | 23:17

Topmodelka Simona Krainová (37) přestala mlžit o svém už pětiměsíčním těhotenství a Blesk.cz poskytla rozhovor o svém miminku, o vztahu s jeho otcem Karlem Vágnerem i o nahých fotkách, které plánuje s bříškem nafotit.

Simono, jste v pátém měsíci těhotenství. Jak se cítíte?
"Cítím se výborně. Musím říct, že jsem překvapená, jak je to bezproblémové. Protože jsem očekávala, že těhotenství bude peklo. Je pravda, že je mi hodně horko. Potíme se za dva. (smích) Když jsem ale viděla ultrazvuk a viděla jsem to miminko, které na mě mávalo, tak jsem si říkala, že to všechno za to stojí. Že ve mně roste život. Já si myslím, že každá žena, která si to v životě prožila, asi pochopí, o čem mluvím. Všechno házím za hlavu a je mi to jedno. Je to tak krásný pocit, že mám nového parťáka, kterého nosím pod srdcem. Myslím, že všechno zvládneme."



Jak mu říkáte?
"Pět měsíců jsem mu říkala Angelo. A za to se mu fakt omlouvám, protože je to nakonec kluk. Takže doufám, že nebude takový moc zženštilý." (smích)

Už jste něco přibrala?
"Určitě jsem přibrala. Já to na sobě cítím, i když okolí říká, že ne. Ale oni to říkají proto, že každá těhotná žena se cítí tak hrozně, že ji okolí musí uklidňovat a říkat jí, že vypadá skvěle. Já se moc nevážím. Ale cítím oblečení. V pátek mi dokonce praskly šaty. Ty šaty byly ve stoje famózní, ale v momentě, kdy jsem si sedla do auta, tak zip, co jsem měla vpředu, praskl a ty šaty zůstaly na sedačce auta. Což tedy velmi ocenil jen pan taxikář. Pak mi můj stylista Filip musel půjčit sako a já jsem se musela vrátit do hotelu a vzít si na sebe volné šaty. Ty mé oblíbené obepínací šaty budu teď muset nechat ve skříni a doufám, že je budu moct ještě někdy obléknout, že ze mě nebude jen válející se koule. Protože jediné, co mě teď baví, je jíst zmrzlinu."



Jaký je Karel otec? Jak to celé s vámi prožívá?
"Karel je nejlepší otec i matka dohromady." (smích)



Máte takové ty těhotenské nálady?
"Pořád pláču. Jsem strašně dojatá při každé příležitosti. Dokonce i když přijde číšník a řekne, jak je venku hezky, já se rozbrečím. Úplně u všeho, i u předpovědi počasí. Vždycky, když mám pocit, že se na mě někdo nějak špatně podívá. Hormony zkrátka pracují. Ale snažím se nebýt fúrie, protože nechci, aby můj syn byl vzteklý. Chtěla bych, aby byl co nejvíc po Karlovi. Myslím si, že jsem si lepšího otce pro své dítě nemohla vybrat. Jednou mi v mém záchvatu hysterie dokonce řekl, že to klidně odnosí za mě, jen ať si to miminko necháme."

Jaká máte vybraná jména?
"Ještě to není úplně definitivní. Stále máme v hlavě několik jmen. Od začátku jsem si myslela, že stoprocentně budeme mít holčičku."

A kdy bude svatba?
"Je to společenský diktát. Svatba nebude. My jsme s Karlem úplně v pohodě. Nepotřebujeme papír na lásku. Dneska už se z toho vytratila ta romantika a spontánnost a všichni jen podepisují předmanželské smlouvy a radí se o majetku a o tom, jaké to bude, až se rozejdou. Já jsem se už jednou vdala a moje manželství se přeměnilo ve velkou fraškou. Potřebuji mít pocit svobody a volnosti. To neznamená, že budu utíkat za jinými muži. Ale potřebuji mít pocit, že to, co dělám, je nenucené. A Karel svatbu taky nijak nevyžaduje. Není to ten chlap, který buší do stolu a říká: Vezmeme se. Zatím se vdávat nebudu."

Necháte se nafotit nahá po vzoru Demi Moore?
"Já mám exkluzivní smlouvu s jedním módním magazínem. Nafotím se v pokročilém stádiu těhotenství, možná i s miminkem, pak jak se dostávám do formy. Ale ještě přesně nevím, jak to bude vypadat. Demi Moore byla sexy, ale teď už tolik odhalených bříšek, že nevím, jestli je to potřeba. Ten moment bych ale chtěla určitě zachytit, minimálně pro mého tátu, pro Karla a pro malého Bastiho, jestli to tedy bude Basti, aby jednou viděl, jak jeho maminka vypadala, když ho měla v bříšku."

Autor: Markéta Reinischová, šim