Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kostra Tori Spelling (37): Nejsem anorektička. Vážně!

27. června 2010 | 15:06

Minulý týden, při rodinném výletu na pláž, herečka známá ze seriálu Beverly Hills 90210 odhalila své dietami a plastikami zubožené tělo. Každý, kdo ji zná, má o Tori Spelling (37) strach. Ale ona sama je v klidu.“Anorexií netrpím,“ lže sama sobě.

Sedmatřicetiletá matka dvou dětí tvrdí, že za vyhublou postavu nemůže mentální anorexie, ale prasečí chřipka. Tou herečka nedávno onemocněla. Třikrát ji musela být nasazena antibiotika, ale už je zdravá a v pořádku. „Byla jsem víc než měsíc nemocná a měla jsem velké problémy s příjímáním potravy,“ svěřila se bývalá hvězda kultovní seriálu pro teenagery.

Kvůli vážné nemoci Tori výrazně, alespoň podle svých slov, zhubla. Při výšce sto šedesát osm centimetrů teď váží pouhých a životu nebezpečných dvaačtyřicet kilogramů! Není divu, že se její rodina a blízcí známí o Spelling bojí.

Tori Spelling a její malá dcerka Stella si rády hrají spolu na pláži.
Autor: profimedia.cz.

Herečka proto aby uspěla v Hollywoodu, podstoupila mnoho plastických operací. Po svém otci, kterému vděčí za slávu a roli v seriálu Beverly Hills, zdědila podlouhlý obličej, výraznou bradu a chlapeckou postavu. Tori ale toužila po jiném vzhledu. Nechala si přemodelovat nos, zjemnit lícní kosti a místo plochého hrudníku má silikonové výplně. Ty jí však teď na vyhublém vyhublém hrudníku nešťastně vyčnívají.

Ač herečka tvrdí opak, pravděpodobně mentální anorexií trpí a prasečí chřipka je jen výmluva. Vychrtlé fotky herečky se totiž začaly objevovat dlouho předtím, než virózu chytla.

Tori také ýrazně pohubla od doby, kdy se celé dny točí kolem svých dvou dětí.
Autor: profimedia.cz.

Tori byla vždy posedlá krásou a svou postavou. Ve světě nádherných hereček a modelek ji za to nikdo nemůže vinit. K výraznému úbytku váhy a strhanému výrazu v obličeji ale také pomohl fakt, že herečka v posledním roce prožívala ve vztahu s manželem Deanem krizi.

"Ano, měli jsme problémy, ale rozhodně se nerozvádíme," dušují se oba. Deanovi se nikdo nemůže divit. Sám před svazkem s bohatou dědičkou neměl skoro nic...

Autor: amp