Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jitka Kocurová porodila syna Tomáše

21. června 2010 | 02:58

Moderátorka a modelka Jitka Kocurová (30) se v sobotu večer stala poprvé maminkou. V pražské podolské porodnici porodila syna Tomáška.

Maminka i miminko jsou podle serveru iDNES.cz, který zprávu přinesl jako první, v pořádku. Ačkoli se miminko narodilo s menším předstihem, vše je tak, jak má být. Tomášek, který dostal jméno po svém otci, po narození vážil necelá tři kila.

Miminko má s ženáčem

Pyšným tatínkem je ženatý podnikatel Tomáš Abrahám, s nímž Kocurová randí už skoro rok. Dlouhou dobu ale identitu svého partnera tajila. A taky že měla proč. Abraham je ženatý a s manželkou Jaroslavou má dvě dcery (9 a 13). Kocurová ale pocitem, že by někomu zničila rodinu, netrpí. „Když jsme se spolu seznámili, tak už se Tomáš rozváděl. Navíc jejich rozvod se vleče tak dlouho, že v tuhle chvíli nikdo neví, kdy bude konec,“ řekla před časem Blesk.cz Kocurová.

Jméno svého partnera Kocurová prozradila teprve před pár měsíci. Přitom už před rokem je společně přistihli fotografové Blesku na jednom z večírků Karlovarského filmového festivalu.

Svatbě brání rozvod

Po miminku Jitka velice toužila. Zato o svatbě mluví spíše zdrženlivě. Jelikož její partner není stále rozvedený, je zatím v nedohlednu. "Nechtěla jsem na miminko čekat až po svatbě. Dítě je plánované a já jsem velice šťastná," řekla serveru iDNES.cz novopečená maminka.



Autor: šim