Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Modelka Divišová se vdala za půl milionu

20. června 2010 | 12:39

FOTOGALERIE: Z Vicemiss ČR 2003 Markéty Divišové je od soboty mladá paní. Na zámku Jemniště si vzala svého přítele, podnikatele Tomáše Fuxu. Samotná svatba jako řemen stála půl milionu korun.

Snoubenci si své Ano řekli v sobotu v 14:45 hodin, poté si vyměnili prstýnky - ten nevěstin byl za 200 000 korun. Novomanželskému polibku pak již nic nestálo v cestě.

Vlastní červený koberec proti nepřátelskému štěrku

Zámek Jemniště si dvojice nevybrala náhodou. Právě tady se ženil například Leoš Mareš, vdávala se tady také modelka Kateřina Průšová nebo Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová. Na rozdíl ovšem od svatby Leoše Mareše si Divišová s Fuxou nechali přivézt vlastní červený koberec. Hosté, tedy hlavně dámy, si totiž na moderátorově svatbě stěžovaly, že si o štěrk zničily střevíčky.

Miminko bude brzy

Svatba byla připravená do posledního detailu. Markéta si sama navrhovala pozvánky, jmenovky, nejrůznější dekorace, ale také nebesky modré, rafinovaně řasené šaty. "Jsem moc ráda, že je to za mnou. Ale jsem šťastná, je to nádherný pocit," svěřila se krátce po obřadu novomanželka Markéta a prozradila, že na svatební cestu pojedou do Spojených států. Je možné, že se z ní budou vracet už ve třech. "Miminko bychom chtěli. Určitě brzy. Uvidíme," řekla Blesk.cz tajemně Divišová.

Termín na nás zbyl

Vicemiss ČR 2003 Blesku přiznala, že datum sňatku si nevybrala ona s partnerem, ale že na ně zbylo. „Chtěla jsem se vdávat 30. června. To se brali dědeček s babičkou, kteří měli šťastné manželství. Nebylo ale místo. Tak jsem řekla, ať nám na Jemništi prostě řeknou, kdy mají volno. A jediný den byl právě 19. června,“ svěřila Markéta, kterou právě dědeček odvedl v sobotu odpoledne k oltáři.

Co říkají čísla? Svatby 19. vydrží

Blesk se zeptal numeroložky a věštkyně Tiffany z východních Čech, co datum přinese novomanželům. „Ti, kteří se rozhodli učinit v tento den jeden z nejvýznamnějších kroků v životě, se budou cítit přímo královsky. Svatby konané ve dnech s číslem 19, jež v tarotu symbolizuje Slunce, společně s Venuší ve znamení Lva budou mít obrovský potenciál. Půjde o perspektivní, kvalitní a hluboké partnerství. Sobota 19. přeje okázalosti, luxusu a pompě, takže by si všichni novomanželé měli svůj den opravdu naplno užít.“

Video se připravuje ...
Modelka Divišová se vdala za půl milionu • VIDEO: Machan Pavel, Hudba: Yellow

Autor: agš, šim