Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michaela Salačová ukázala syna

8. června 2010 | 08:49

Miss ČR 2000 a bývalá dýdžejka Michaela Salačová (28) poprvé ukázala svého tříměsíčního syna Olivera. Je celý táta. „Po mně má jenom tvar uší. Můj manžel ve třech měsících vypadal naprosto stejně jako Olí,“ prozrazuje Salačová.

Maminka Míša s Oliverem
Autor: Baby Choice
Bývalá miss tvrdí, že měla pohodový porod a Oliver je prý velmi klidné miminko. „Je hrozně hodnej, nemůžu si stěžovat. Vidím ho plakat opravdu minimálně. Večer ho uložím kolem půl osmé, v osm už spí a vzbudí se až k ránu na kojení,“ uvádí Míša, která v těhotenství přibrala neuvěřitelných 32 kilogramů. Dole už má 27!

„Na to, že jsem tři měsíce po porodu, mám nahoře už jen pět kilo. Zbytek zhubnu časem, nijak mě to nestresuje. Kolem dítěte je tolik běhání, že to v podstatě jde dolů samo. Jen cvičím trošku na břicho,“ říká.

Znovu do práce

K modelingu se vracet nechce. „Maximálně třeba nějaká přehlídka pro známé. A za mixážní pult se chystám v září. Samozřejmě nebudu hrát několikrát týdně jako před dítětem, dvakrát měsíčně bude úplně stačit. S manželem máme produkční společnost, takže už teď, když malý spinká, doma můžu pracovat. Reklama a komunikace s DJ se dá dělat od stolu,“ dodává Salačová. S manželem Daliborem Vajčnerem plánují velkou rodinu, chtěli by tři děti.

Autor: agš, hto