Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ornella Muti: Dcera pózovala pro Playboy!

Mutti a její dcera
30. května 2010 | 23:20

Muti, vyhlášená italská sexbomba, dala dceři Naike opravdu dobré geny a světu ženu, která se ji v kráse vyrovná. Jsou si tak podobné, že Naike několikrát hrála mladší já pětačtyřicetileté Ornelly.

Mnoho dívek, vyrůstajících ve stínu slavné a překrásné matky, prochází stavy pochybností, nejistoty. To se ale Naike Rivelli nikdy nestalo. Už od dětství bylo jasné, že Ornelle Muti se v kráse nejenom vyrovná, možná ji i předčí. I tak ale trpěla. Už od prvního vstupu na mediální scénu byla ostře sledovanou celebritou. Kritika si smlsla. ‚Matce se nikdy nemůže předstihnout,‘ zněla krutá slova. ‚Hraje jako prkno a aby se divák nenudil, musí se svléknout,‘ konstatovali další…

Ornella porodila Naike jako první ze tří dětí. Další dvě ale ve vztahu s jiným mužem. Ač se Naike narodila a dětství prožila v Německu, teď už se těžko domluví. Mateřštinou je jí jazyk matky - italština. Pikantní detail je, že Ornella nikdy světu neřekla jméno otce Naike. Je otázkou zda ho sama zná. Dcera má příjmení po matce, tedy Rivelli. Ornella Muti je pouze umělecký pseudonym.

Ta druhá

Stejně jako matka začala italská kráska u modelingu. Další stanice byl film. Bylo to jednoduché, režiséři ji nabízeli role. Zatímco Ornella si musela cestu na vrchol vypracovat, Naike to měla jednoduché. Všichni chtěli, aby hrála mladší verzi hlavní hrdinky, kterou ztělesňovala Muti. Podobnost se skvěle hodila filmařům hlavně u televizní inscenace slavného francouzského románu Hrabě Monte Cristo, který jednou za čas vysílá ČT. Ornella hrála osudovou Mercedes a hraběte Gerard Depardieu. Mladou Katalánku si tehdy zahrála právě Naike a kuriózní bylo, že námořníka neviného Dantese ztvárnil také potomek herce – Depardieuv syn Guillaume Depardieu.

Naike se vydala i na vlastní filmovou kariéru. Nechtěla neustále znázorňovat jen svou úspěšnější matku. Hrála v několika filmech. Upozornila na sebe také na mnoha módních přehlídkách. Předváděla pro slavné návrhářské domy jako Dior, Cartier, Armani.

Trochu pozornosti, prosím…

Matku nejvíce překvapila tím, když se na sebe rozhodla upozornit velmi efektním způsobem. Před pěti lety nafotila sérii odvážných a rozverných fotografií pro německé vydání porno časopisu Playboy. Bylo to rozhodnutí Naike, dospělé ženy, přesto ale Muti z tohoto kroku dcery nadšená nebyla. Žádná matka nechce, aby se dcera vyzývavě předváděla před dychtivými muži. Naike také otevřeně mluví o svém bisexuálním milostném životě. Nestydí se. Zatímco matka platí za sexsymbol, protože dává mužům snít, Naike jim představy nedovolí. Všechno jim natvrdo popíše.

Před osmi lety se Naike vdala a je šťastná. Přes občasné výstřelky, kterými na sebe strhne pozornost, a náhodnou práci, se stáhla do soukromí. Svět pomíjivé krásy a honba za úspěchem matky ji už nebaví. Místo náročných přehlídek hlídá nevlastního syna a čas od času se nechá přemluvit a zahraje si dceru, či mladší já Ornelly Muti na filmovém plátně. Ví, že boj o úspěch s matkou prohrála. Vždy bude druhá. Na rozdíl od dětství už je s tím vyrovnaná.

Autor: amp