Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miss Ivana Christová: S postavou je spokojená!

17. května 2010 | 13:37

Miss Československa 1989 Ivana Christová (39) se změnila k nepoznání! Klidný rodinný život, práce podnikatelky, konec showbyznysového kolotoče se na postavě Ivany Christové podepsal. Ona sama se ale cítí v pohodě.

Když Ivana vyhrála v roce 1989 první soutěž krásy, vážila 55 kilogramů. Jakmile pak naskočila do světového modelingu, zhubla dokonce na 49 kilo, a to i za cenu mučivého hladovění. Po skončení kariéry se v roce 2006 podrobila operaci cysty a její váha se vyšplhala na 80 kilogram. Po dietách sice vždycky hubla, většinou však následoval jojo efekt.

Váhu už neřeším

Kila navíc ale prý samotné Christové, která chodí se slovenským politikem Robertem Beňou nevadí. „Já problémy s váhou nemám. Už nejsem žádná modelka. Jsem žena a mám svůj věk,“ řekla Ivana, která se momentálně věnuje prezentaci známé kosmetické značky.

Když vyhrála, publikum pískalo

V roce 1989 se stala první novodobou Miss Československa. Její vítězství, které údajně prosadil prezident soutěže Miloš Zapletal a kterému předcházely zmatky s hlasováním porotců, tehdy publikum v přímém přenosu doprovodilo pískotem.

Po finále odjela do Ameriky, kde se věnovala modelingu. V posledních letech se živila jako zpěvačka a moderátorka, dnes je podnikatelkou. Také založila nadaci Orin Panacea, která pomáhá dětem s rakovinou.

Christová má se svým bývalým manželem, Francouzem vietnamského původu Danielem Ubaudem, 16letou dceru Danielu. Od roku 2007 Ivana žije se slovenským politikem Robertem Beňou.

Autor: Nový Čas, šim, luš