Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Claudia Schiffer: Těhotná, krásná a nahá

11. května 2010 | 17:37

Nahá a v rouše Evině. Tak se nechala vyfotit německá topmodelka Claudia Schiffer (39) pro Vogue. Na stránkách tohoto magazínu se objevila už mnohokrát, tentokrát je však její snímek něčím výjimečný.

Claudia je ve vysokém stupni těhotenství a se svým manželem Matthewem Vaughnem (39) čeká už třetí přírůstek do rodiny. Na titulce si tak zapózovala nejenom jako modelka, ale také jako nastávající maminka.

Není to poprvé, co se některá ze známých žen nechala zvěčnit se zakulaceným bříškem. Průkopnicí v tomto trendu se stala v roce 1991 Demi Moore (47, Striptýz), jejíž snímek krátce před porodem pořídila slavná fotografka hvězd Annie Leibowitz.

Sexy fotka těhotné herečky tehdy mnoho lidí pobouřila, avšak mezi ženami v jiném stavu rozpoutala revoluci. Mnohé z nich se poté rozhodly jít ve stopách Moore a pořídily si podobný snímek do rodinného alba. Ze zahraničních hvězd to byla například zpěvačka Christina Aguilera (29). Z českých se takto nechala vyfotit moderátorka Gábina Partyšová, když čekala syna Kristiána, či modelka Petra Štekl Faltýnová, než porodila dceru Adrianu. Obě tehdy vyfotografoval Jakub Ludvík.

Autor: INT, vk