Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Těhotná Kristelová se vdala: Sukni už zvedat nebudu!

24. dubna 2010 | 16:26

Moderátorka Kateřina Kristelová (30), která je v šestém měsíci těhotenství, se v sobotu odpoledne vdala za svého přítele, hokejistu Martina Tůmu (24).

Snoubenci si řekli své 'Ano' krátce po půl třetí odpoledne v malém kostelíku v Klánovicích nedaleko za Prahou. Nevěsta přijela nablýskaným stříbrným Rolls Roycem z roku 1965. Ženich dodržel slib a k oltáři přišel bez berlí, které mu ještě nedávno po úrazu pomáhaly při chůzi.

Obřad proběhl jen v kruhu rodiny a nejbližších přátel. Velký mejdan pro kamarády je v plánu na večer. Tam by neměli chybět ani Martinovi hokejoví spoluhráči. Novomanželé po vyslovení slibu dostali dva bílé holuby, které společně vypustili. Dojatá Katka gratulace po obřadu obrečela.

"Den a noc před svatbou jsme strávili odděleně. Byla jsem sama a doufám, že Martin byl v noci taky sám," zažertovala štěstím zářící novomanželka Kateřina.

Sukni už zvedat nikdy nebude

Když Kateřina, která v minulosti nafotila i několik jemně lechtivých fotek, pózovala ve vyšívaných svatebních šatech u luxusního Rolls Royce, pronesla k přítomných fotografům: "Sukni už zvedat nebudu." Což její nastávající Martin Tůma glosoval: "No, to doufám!"

Moderátorka si už může oddechnout. Vše proběhlo podle jejích plánů. Přípravě svatby věnovala několik minulých měsíců. Ještě před týdnem však byla svatba v ohrožení. Minulou neděli večer byla Kateřina i se snoubencem kvůli přerušenému leteckému provozu uvězněná v Egyptě, kde trávili předsvatební dovolenou. Nakonec se však v noci na pondělí, hned prvním možným letadlem, mohli vrátit do Česka.

Autor: šim, luš