Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děti Brada Pitta: To je náš děda a babi!

21. dubna 2010 | 17:19

Potomci Angeliny Jolie a Brada Pitta si vyšli na procházku po Benátkách, kde jejich matka právě natáčí svůj nový film. Doprovod jim však nedělali jejich rodiče, ale otec a matka Brada Pitta...

Rodiče slavného hereckého idolu se snaží plnit své ´hlídací´ povinnosti a když mohou, neváhají a rádi vytíženému hollywoodskému páru pomohou. Naposled své děti do jejich rukou Pitt s Jolie svěřili během toho, když Angelina natáčela v Benátkách svůj nový film The Tourist.

Na výpravu po slavném italském ostrovním městě se tak s dědou Williamem a babičkou Jane vydala dcera Shiloh (3) a adoptované trio Pax (6), Maddox (8) a Zahara (4). Vlastní dcera Shiloh se zhlédla v moderním námořnickém stylu a vyšla si vyfintěná ve slušivém modrobílém oblečku.

Zahara, která už teď začíná sledovat módní trendy, si na procházku vyrazila v módním kabátku a dokonce s kabelkou! Není divu, že tak před objektivy fotografů pomalu ale jistě začíná konkurovat dalšímu slavnému hollywoodskému dítku - Suri Cruise.

Osmiletý Maddox se zase zhlédl v maskáčovém stylu a v podobném duchu se obléká i šestiletý Pax, který celou procházku držel dědečka za ruku. Nejmladší dvojčátka, Knox a Vivienne (1,5), zůstala pro tentokrát doma. Čtyřhlavé stádo prarodičům pro tentokrát bohatě stačilo...

Autor: INT, pal