Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Anna K: Poprvé po operaci na veřejnosti!

Fotografie
15. dubna 2010 | 12:13

Zpěvačka Anna K. (44), která bojuje s rakovinou prsu a nedávno se podrobila operaci, se po delším čase ukáže na veřejnosti.

Pořadatelé sobotního udílení hudebních cen Anděl oznámili, že se jim podařilo na slavnostní večer zajistit účast zpěvačky Anny K., vlastním jménem Luciany Krecarové.

„Ano, Anna K. bude jedním z hostů sobotního přenosu,“ přiznala moderátorka akce Tereza Pergnerová. Anna K. přitom přednedávnem podstoupila operaci, kdy jí byl z prsu vyjmut zhoubný nádor. Navíc se dál musí podrobovat chemoterapiím. I proto je její rozhodnutí vystoupit na veřejnosti velmi odvážné.

„Lucka rozhodně ještě nemá vyhráno a rozhodně se nedá říct, že je zdravá. Ale všechny ty spekulace kolem jejího zdravotního stavu ji už tak unavují, že se prostě rozhodla, že na Andělech vystoupí, aby všichni viděli, že rozhodně neumírá,“ popsala Blesk.cz motivace nemocné zpěvačky její dobrá kamarádka.

Ovšem Anna K. nebude jedinou, na koho bude během přenosu upřena pozornost. Účast totiž přislíbil i Jarek Nohavica. Ten totiž nedávno zrušil několik svých koncertů, protože byl otřesen leteckou katastrofou, při které zemřely polské politické elity.

Rozhovor s Annou K. čtěte už v pátečním tištěném Blesku!

Autor: efk