Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Maláčová: Kuchařová je lhářka!

Fotografie
13. dubna 2010 | 05:00

Prezidentka Miss ČR Taťána Kuchařová (22) se chlubí cizím peřím. Během pořadu Miss Česko-Slovensko, který slavnostně odstartoval 22. ročník Miss ČR, lákala budoucí adeptky na možnost reprezentovat Česko na několika mezinárodních soutěžích, mimo jiné i na Miss Earth.

To pěkně nadzvedlo ze židle ředitelku konkurenční České Miss Michaelu Maláčovou (37), která v rukou pevně drží licenci na tuto mezinárodní soutěž.

Taťána Kuchařová v závěru sobotního přímého přenosu Miss Česko-Slovensko všem televizním divákům naservírovala lež. „Naše vítězky nás samozřejmě budou reprezentovat na Miss International, Miss Earth, Miss Europe a Miss Supranational,“ řekla Kuchařová.

Její nábor ale vyprovokoval Michaelu Maláčovou k okamžité odvetě. „Jsme to my, organizátoři České Miss, kteří máme v ruce platnou a podepsanou smlouvu s organizátory na Miss Earth pro rok 2010,“ řekla Blesku rozhořčená Maláčová.

Maláčová chce po Kuchařové omluvu

Když se Blesk ještě v sobotu zeptal Kuchařové, jak přišla k licenci na tuto soutěž, odpověděla: „Pokud mám správné informace, tak licenci na Miss Earth vlastníme odjakživa.“ Ředitelka České Miss však celou záležitost nechce jen tak zamést pod stůl a žádá omluvu za šíření nepravdivé informace.

„Je to už několikátý případ, kdy Taťána Kuchařová lže a vyzývám ji, aby věci uvedla na pravou míru,“ dodala Maláčová s tím, že lživé vysvětlování bylo od vedení Miss ČR už při ztrátě licence na Miss World.

Miss Česko-Slovensko byl propadák

Navíc celou soutěž Miss Česko-Slovensko Maláčová považuje za blamáž. „Jsme pohoršeni úrovní a obsahem tohoto pořadu. Diváci byli svědky matoucí a nekvalitní estrády, která neměla nic společného s jakoukoliv národní či mezinárodní soutěží krásy,“ řekla otevřeně Maláčová.

„Nízká úroveň i sledovanost asi 854 000 diváků v ČR oproti 1,7, milionu diváků České Miss škodí nejen soutěžím krásy, ale i těm, kdo ji vysílají a účinkují v nich,“ uzavřela ředitelka České Miss.

Autor: Eva Tušková