Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Eliška Balzerová: Za nahotu se omlouvám!

6. dubna 2010 | 05:00

Film Ženy v pokušení válcuje tuzemská kina. I díky tomu, že se ve snímku objeví nahá herečka Eliška Balzerová (60). Ta ale přiznala, že se za odvážné fotky dočkala i negativních reakcí!

Vkusné a decentní nahé fotky Elišky Balzerové, které pořídila spolu s fotografem Romanem Černým ve svých šedesáti letech kvůli filmu Ženy v pokušení, byly přijaty veskrze pozitivně. Jenže ne úplně všichni odvahu Balzerové ocenili.

„K mému údivu byly reakce vesměs pozitivní a vesměs od žen, ale samozřejmě se našly i výjimky,“ přiznala v rozhovoru na Frekvenci 1 slavná herečka. „Jedna paní mi ale například napsala, že se jí ty fotky dotkly. Jmenuje se Lenka Tesařová a je z Pardubic. Ta mi napsala, že jsem takové fotky fotit neměla. Já se jí omlouvám, pokud se jí to nějak dotklo,“ dodala Balzerová.

Nahota byla podmínka

Ta tvrdí, že kdyby se nesvlékla, tak by roli ve filmu Ženy v pokušení nikdy nedostala. „Přečetla jsem si ten scénář, moc se mi líbil, ale ty nahé fotky byly součástí té role. Takže pokud jsem to chtěla hrát, musela jsem se svléknout,“ vysvětluje herečka peripetie, které jí dohnaly nahou před objektiv.

Balzerové akty vzbudily velkou pozornost ještě před premiérou filmu. Dostaly se například na titul deníku Blesk nebo týdeníku Reflex. I díky tomu nyní Vejdělkův film Ženy v pokušení vévodí žebříčkům návštěvnosti českých kin. Za první dva týdny v kinech ho vidělo téměř čtvrt milionu diváků.

Autor: efk